ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Hongria

L'automoció i l'energia, sectors clau a Hongria

Oportunitats de negoci a Hongria, a l'Europa Oriental i a l'Àsia central

Automoció, moto i mobilitat lleugera

Hongria

Automoció, moto i mobilitat lleugera


La indústria de l'automoció a Hongria

Hongria s'ha convertit, durant els últims anys, en l'objectiu primordial d'inversions a Europa, amb inversions d'Opel, Suzuki, Audi i Mercedes, i és actualment el principal impulsor de la producció industrial al país.

Desplegar més opcions de La indústria de l'automoció a Hongria

La indústria de l'automòbil a Hongria dona feina a 175.000 treballadors en més de 900 empreses i suposa ja el 20% de les exportacions del país. Això brinda interessants oportunitats per a pimes i proveïdors del sector d'automoció, equipament, serveis connexos, així com en l'àmbit de la innovació en noves tècniques i processos de fabricació, materials, ús eficient de l'energia, etc.

Amagar més opcions de La indústria de l'automoció a Hongria
Salut i serveis sanitaris

Hongria

Salut i serveis sanitaris


Equipament de diagnòstic i d’instruments mèdics

El creixement econòmic experimentat per l'economia hongaresa ha incrementat la demanda d'equipament mèdic. Els proveïdors d’equipament mèdic es podrien beneficiar de la proposta de renovació de la infraestructura hospitalària fins al 2025.

Desplegar més opcions de Equipament de diagnòstic i d’instruments mèdics

El mercat hongarès suposa una excel·lent oportunitat en tecnologies sofisticades aplicades a la salut, l’atenció dental i altres equipaments de diagnòstic mèdic, cirurgia, etc. La infraestructura hospitalària actual es troba molt obsoleta i cal renovar-la.

Amagar més opcions de Equipament de diagnòstic i d’instruments mèdics
Indústria farmacèutica

Europa Oriental i Àsia Central

Indústria farmacèutica


La indústria farmacèutica a Grècia

El sector farmacèutic és un dels sectors estratègics del país, atès que és un dels sectors que major pes té en l'R+D i les exportacions de Grècia.

Desplegar més opcions de La indústria farmacèutica a Grècia

El sector farmacèutic grec contribueix en un 8 % al total de la despesa en R+D del país. A Grècia es duen a terme uns 2.500 assajos cínics, mentre que les exportacions van suposar un total de 1.400 milions d'euros. Les empreses que ofereixen entrades, tecnologia, equipament, eines per a la modernització i gestió en la indústria farmacèutica tindran bones oportunitats a Grècia, a la qual cosa també contribueix el desenvolupament del turisme mèdic al país.

Amagar més opcions de La indústria farmacèutica a Grècia
Cosmètica, benestar i economia silver

Kazakhstan

Cosmètica, benestar i economia silver


Els cosmètics naturals no provats amb animals guanyen popularitat

El Kazakhstan té més de 18 milions i mig d'habitants, dels quals el 51,5% són dones, el principal públic objectiu d'aquest sector. El mercat dels cosmètics ha estat creixent a un ritme accelerat, tot i que els canvis econòmics globals també han afectat el país. No obstant això, en un país com el Kazakhstan és poc probable que la demanda de productes cosmètics disminueixi, especialment en els segments mitjà i alt de mercat, pel fet que el públic kazakh està molt preocupat per la seva imatge. Així mateix, és interessant destacar que els productes naturals i no provats amb animals comencen a guanyar popularitat en el sector, i es representa una oportunitat de negoci internacional real per a les empreses catalanes sempre que es tracti de marques consolidades.

Amagar més opcions de Els cosmètics naturals no provats amb animals guanyen popularitat

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?