El país més business friendly del món
Segons el Banc Mundial, Dinamarca és el país del món on és més fàcil fer-hi negocis. S'hi pot constituir una empresa en només 24 hores i aconseguir-hi un permís de treball en cinc setmanes.
Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per a personalitzar el contingut de la web, proporcionar anuncis més rellevants per a vostè i els seus interessos així com per a analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre com vostè utilitza el nostre lloc web amb els nostres socis d'analítica. A continuació, pot acceptar totes les Cookies clicant el botó "Accepto" o configurar o rebutjar el seu ús clicant
AQUÍ.Segons el Banc Mundial, Dinamarca és el país del món on és més fàcil fer-hi negocis. S'hi pot constituir una empresa en només 24 hores i aconseguir-hi un permís de treball en cinc setmanes.
Contacta'ns!
Es buscar millorar la qualitat i la igualtat geogràfica del sector salut. Per aquest motiu, els productes relacionats amb la digitalització del sector poden tenir oportunitats. A causa de l’envelliment de la població, es promou l’active ageing, amb la qual cosa es pretén millorar la qualitat de vida de les persones de la tercera edat.
Els beneficis a la indústria dels videojocs a Suècia es van incrementar en un 15 % entre 2016 i 2017, i els llocs de treball en el sector van augmentar un 24 %. Hi ha diverses fires a Suècia relacionades amb la indústria dels videojocs. Destaquen Nordic Game 2019 i Scandinavian Gaming Show. Alguns casos d’èxit als països nòrdics són: Minecraft (Suècia), Angry Birds (Finlàndia), Clash of Titans (Finlàndia) i Candy Crush Saga (Suècia).
Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci
Vols saber més sobre oportunitats de negoci?
El país nòrdic, una de les economies més avançades d'Europa, ofereix a les empreses catalanes bones oportunitats en sectors com l'alimentació ecològica, les ciències de la vida o les smart cities
La població a Dinamarca tendeix a l'envelliment. El país, però, fa temps que ha posat fil a l'agulla per millorar la qualitat de vida de les persones grans a través de la salut digital, una aposta amb grans oportunitats de negoci per a les empreses dedicades a la salut digital.
L’alimentació gurmet al Regne Unit i l’ecològica a Dinamarca assenyalen el camí per trobar espai en dos dels mercats més interessants del continent europeu
Les exportacions catalanes a Finlàndia el 2018 han assolit els 218,6 milions d'euros. Els productes catalans que hi tenen més bona acollida són els vehicles, la maquinària i els aparells i materials elèctric. Més enllà d'aquests, però, les empreses catalanes també hi poden trobar oportunitats en videojocs i el 5G.
La presència del clúster de ciències de la vida més innovador d’Europa i una aposta clara per la mobilitat sostenible són alguns dels sectors més interessants al nord d’Europa. Irmelin Ipsen, directora de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Copenhaguen, en repassa totes les claus
Copenhaguen acull l’edició del 2018 de la Fira ITS World Congress, el congrés més important del sector; que es reunirà en una de les ciutats amb algunes de les millors solucions implantades per fer més eficient el transport
Jacob Duus, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen, analitza el mercat danès enfocat a centres logístics i desenvolupadors de producte.
L'aposta per una urbanització sostenible i unes ciutats més eficients energèticament és clara a Dinamarca. No en va, Copenhaguen pretén ser la primera capital mundial lliure de diòxid de carboni l'any 2025. En aquest context, les empreses catalanes de diferents sectors relacionats amb les smart cities i les energies renovables poden trobar-hi oportunitats interessants.
Amb un mercat conjunt de 25 milions d'habitants, els països escandinaus són ideals per iniciar-se en l'exportació per les seves dimensions, receptivitat i l'ús de l'anglès com a llengua comercial. M. Àngels Colom, directora de l'Oficina exterior d'ACCIÓ a Copenhaguen, dóna tres idees clau per créixer al nord d'Europa.
Els danesos han anat forjant al llarg dels anys una forta acceptació dels productes marcats amb el símbol d'ØKO, diminutiu d'økologist (ecològic en danès). Ecològic, en el context tèxtil, significa que el producte ha estat fabricat amb cotó orgànic.
Noruega presenta el mercat per capita de vehicles elèctrics més gran del món. A tots els països nòrdics hi ha incentius per part dels governs per promocionar la compra de vehicles elèctrics, i també per implantar-los en el transport públic, per exemple en busos elèctrics. També hi ha interès en solucions per complementar el transport públic. Es busca, entre d’altres, la viabilitat de vehicles autònoms en First Mile/Last Mile Solutions.