ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Àustria

Un país pròsper i amb una alta qualitat de vida

Oportunitats de negoci a Àustria i a l'Europa occidental

Salut i serveis sanitaris

Àustria

Salut i serveis sanitaris


Sector salut i salut digital

La pandèmia actual ha accelerat la cerca de solucions mèdiques per tenir cura dels pacients als hospitals i per assistir a pacients a distància de manera que s'estalviïn desplaçaments i s'eviti la transmissió del virus.

Desplegar més opcions de Sector salut i salut digital

La indústria porta un retard en inversions en infraestructures sanitàries: cal avançar en la construcció d'hospitals, la modernització i l'ampliació de cures intensives. La digitalització dels sistemes mèdics també es torna rellevant, així com el desenvolupament de la telemedicina. A més, urgeix desenvolupar solucions eficients per a l'atenció a la gent gran.

Amagar més opcions de Sector salut i salut digital
TIC i transformació digital

Àustria

TIC i transformació digital


Oferta de nous productes i serveis en línia

Venda de productes i serveis en línia. Aplica a diferents sectors: alimentació —sobretot orgànica— productes per a la llar, vins. També a la creació de programari i pàgines web.

Desplegar més opcions de Oferta de nous productes i serveis en línia

A Àustria, el comerç electrònic presenta un notable endarreriment en comparació amb la majoria dels països del seu entorn. Existeix potencial per desenvolupar programari i eines de venda en línia per avançar en la digitalització de diversos sectors. La pandèmia ha accelerat la necessitat d'aquests recursos en línia i hi ha moltes empreses austríaques que podrien millorar i accelerar el seu funcionament amb l'ajut personalitzat d'aplicacions web, aplicacions mòbils o webs per facilitar-ne el funcionament.

Amagar més opcions de Oferta de nous productes i serveis en línia
Paper, cartró i packaging

Regne Unit

Paper, cartró i packaging


'Bye bye' plàstic al Regne Unit

La indústria dels envasos i l'embalatge del Regne Unit factura 12.000 milions d'euros i dona feina a unes 85.000 persones, o un 3 % de la força industrial. És un sector clau en un país d’elevat consum i de referència mundial en el comerç electrònic.

Desplegar més opcions de 'Bye bye' plàstic al Regne Unit

En tractar-se d’un sector dominat per la indústria tradicional, el seu pes en l’economia implica una oportunitat per a les empreses que ofereixin solucions innovadores que donin resposta a les noves exigències d'un consumidor cada cop més conscienciat. El consumidor britànic és representatiu de la tendència global cap a la reducció del plàstic i la introducció de solucions d’embalatge sostenibles. Sectors com la venda al detall, la restauració i el comerç electrònic es veuen forçats a donar resposta a aquestes preocupacions.

Amagar més opcions de 'Bye bye' plàstic al Regne Unit
Indústria farmacèutica

Irlanda

Indústria farmacèutica


La indústria farmacèutica: sector clau a Irlanda

Irlanda compta amb la presència de grans multinacionals i empreses locals que conformen uns dels sectors farmacèutics i biotecnològics més vibrants d’Europa, amb un valor exportador de 150.000 i 22.000 milions d’euros respectivament.

Desplegar més opcions de La indústria farmacèutica: sector clau a Irlanda

L'atenció sanitària pública és proporcionada pel Servei de Salut d’Irlanda (HSE), tot i que els proveïdors sanitaris privats també tenen una alta presència. Existeixen oportunitats en l’àmbit dels equipaments i els dispositius. També en l’àmbit de la salut digital, el sistema de salut pretén millorar processos i treballar amb un major nombre de pimes. Tanmateix, no es pot deixar de banda el sector dels centres assistencials per a gent gran, també d’àmbit privat, que poden ser un primer pas d’entrada al mercat.

Amagar més opcions de La indústria farmacèutica: sector clau a Irlanda

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?