ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Delegació de Madrid
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Delegació de Madrid

Des de la Delegació d'ACCIÓ a Madrid es treballa per establir vies de cooperació estables amb organismes de l'Administració Central per tal de treure el màxim rendiment dels recursos estatals i europeus, com els fons Next Generation EU, en benefici del teixit empresarial català.

Aquesta delegació també té per objectiu fomentar el coneixement de Catalunya i d'ACCIÓ entre els organismes públics i privats de l'Estat a través de la representació de l'empresa catalana.

Contacta amb l'equip de la delegació de Madrid.

La teva delegació a Madrid

La Delegació d'ACCIÓ manté un canal de comunicació obert i bilateral entre l'empresa catalana i els organismes públics i privats de l'Estat per tal de ser-ne un referent.

Una de les raons de ser de la Delegació és la d'anticipar-se, conèixer i fer seguiment de les convocatòries d'ajudes empresarials, com els fons Next Generation EU. Els principals objectius són els de maximitzar la participació d’empreses catalanes, acompanyar-les i assessorar-les per preparar les seves propostes amb èxit i facilitar la creació de consorcis amb entitats de la resta de l’Estat.

Aquesta oficina a Madrid està formada pel seu delegat, Roger Ylla, qui, amb prop de 20 anys d'experiència a ACCIÓ, ha treballat en projectes de reindustrialització i durant molts anys ha format part de la unitat de Clústers de l'agència i ha estat responsable del programa empresarial dedicat al canvi estratègic.

La teva delegació a Madrid