ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Vietnam

Una destinació atractiva per a la inversió estrangera

El Vietnam presenta unes previsions de creixement positives, motivades per l'augment de la inversió estrangera, la recuperació del consum privat i la recuperació de la demanda dels Estats Units i de la Unió Europea. Ofereix un marc obert a la inversió, amb abundants parcs industrials, incentius i mà d'obra barata i alfabetitzada.

Oportunitats de negoci al Vietnam, al sud-est asiàtic i a Oceania

Moble i hàbitat

Vietnam

Moble i hàbitat


El sector dels mobles de Vietnam és ara el cinquè més gran del món

Vietnam ha estat identificat com el major beneficiari de la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina, amb uns beneficis de prop del 7,9% del producte interior brut directament del nou negoci creat pel conflicte.

Desplegar més opcions de El sector dels mobles de Vietnam és ara el cinquè més gran del món

El Vietnam s'ha convertit en una ubicació preferida per instal·lar fàbriques de mobles i és una base important per a les exportacions de mobles. El mobiliari del Vietnam s'exporta a més de 120 països, dels quals els principals mercats són els Estats Units, el Regne Unit, el Canadà, Austràlia, el Japó i fins i tot la Xina. La indústria del mobiliari interior i exterior del Vietnam continua sent forta i s'espera que continuï sent-ho els pròxims anys. A més, amb la creixent urbanització i la construcció de cases, apartaments i edificis, s'espera que creixi el mercat vietnamita de mobles per a la llar.

Amagar més opcions de El sector dels mobles de Vietnam és ara el cinquè més gran del món
TIC i transformació digital

Vietnam

TIC i transformació digital


Centre d'IA a Quy Nhon

A la ciutat central de Quy Nhon, a la província de Binh Dinh, FPT Corporation està creant un centre d'intel·ligència artificial per tal de preparar recursos humans per a una futura smart city a la província.

Desplegar més opcions de Centre d'IA a Quy Nhon

El centre d'IA de Quy Nhon crearà un centre tecnològic per a la província central i més enllà. Aquest centre serà un imant per atreure a Quy Nhon no només experts nacionals i estrangers a la zona, sinó també una onada d'inversió de les empreses emergents, els fons d'inversió i altres institucions financeres.

Amagar més opcions de Centre d'IA a Quy Nhon
Indústria farmacèutica

Vietnam

Indústria farmacèutica


Sistema hospitalari i assegurança de salut

Per evitar la massificació i garantir que els pacients urbans i locals puguin accedir als serveis mèdics, el Govern continua finançant la construcció de nous hospitals.

Desplegar més opcions de Sistema hospitalari i assegurança de salut

Els hospitals públics depenen d'un pressupost governamental, motiu pel qual cal mobilitzar més fonts a les instal·lacions mèdiques. El sistema també pateix una escassetat de metges qualificats, especialment els que es dediquen als camps especialitzats dels hospitals i les clíniques privats de les principals ciutats de classe mitjana. El Govern està estudiant cada cop més la inversió del sector privat i de les empreses internacionals. Aquests canvis signifiquen que, en els pròxims anys, hi haurà més oportunitats empresarials en el sector sanitari del Vietnam.

Amagar més opcions de Sistema hospitalari i assegurança de salut
Smart Cities

Vietnam

Smart Cities


Infraestructures i construcció, big data, IA i Internet de les coses

Vietnam està accelerant la construcció per donar suport a l'establiment de projectes de ciutats intel·ligents combinats amb tecnologia avantguardista, per millorar tant la gestió del país com l'economia.

Desplegar més opcions de Infraestructures i construcció, big data, IA i Internet de les coses

S'estan construint smart cities a molts llocs del país, en particular a Hanoi, Ho Chi Minh, Danang, Binh Duong i Nha Trang. Juntament amb les instal·lacions orientades a la comunitat, el projecte també compilarà un pla detallat sobre l'aplicació de tecnologies intel·ligents com el 5G, el reconeixement facial i el blockhain, que contribuirà a millorar els serveis a la capital. Alguns projectes aplicarien noves solucions sobre la IA, les TI i les tecnologies de reutilització verda a la gestió del projecte.

Amagar més opcions de Infraestructures i construcció, big data, IA i Internet de les coses

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?