ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Vietnam

Una destinació atractiva per a la inversió estrangera

El Vietnam presenta unes previsions de creixement positives, motivades per l'augment de la inversió estrangera, la recuperació del consum privat i la recuperació de la demanda dels Estats Units i de la Unió Europea. Ofereix un marc obert a la inversió, amb abundants parcs industrials, incentius i mà d'obra barata i alfabetitzada.

Oportunitats de negoci al Vietnam, al sud-est asiàtic i a Oceania

TIC i transformació digital

Vietnam

TIC i transformació digital


Centre d'IA a Quy Nhon

A la ciutat central de Quy Nhon, a la província de Binh Dinh, FPT Corporation està creant un centre d'intel·ligència artificial per tal de preparar recursos humans per a una futura smart city a la província.

Desplegar més opcions de Centre d'IA a Quy Nhon

El centre d'IA de Quy Nhon crearà un centre tecnològic per a la província central i més enllà. Aquest centre serà un imant per atreure a Quy Nhon no només experts nacionals i estrangers a la zona, sinó també una onada d'inversió de les empreses emergents, els fons d'inversió i altres institucions financeres.

Amagar més opcions de Centre d'IA a Quy Nhon
Tèxtil i moda

Vietnam

Tèxtil i moda


La principal alternativa als proveïdors de la Xina

La indústria tèxtil i de la confecció és una de les indústries clau del Vietnam, amb el segon volum de negocis d'exportació més gran del país. El 2019, el valor d'exportació del sector va contribuir al 16% del PIB total.

Desplegar més opcions de La principal alternativa als proveïdors de la Xina

En els últims cinc anys, la indústria tèxtil ha crescut contínuament a una taxa mitjana del 17% anual. El Vietnam es troba entre els principals països productors de tèxtils i exportadors de peces de vestir del món, i es presenta com una alternativa ideal a la Xina. Els principals factors que impulsen el creixement de la indústria són les creixents exportacions tèxtils derivades dels acords multilaterals de lliure comerç i els baixos costos laborals.

Amagar més opcions de La principal alternativa als proveïdors de la Xina
Moble i hàbitat

Vietnam

Moble i hàbitat


El sector dels mobles de Vietnam és ara el cinquè més gran del món

Vietnam ha estat identificat com el major beneficiari de la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina, amb uns beneficis de prop del 7,9% del producte interior brut directament del nou negoci creat pel conflicte.

Desplegar més opcions de El sector dels mobles de Vietnam és ara el cinquè més gran del món

El Vietnam s'ha convertit en una ubicació preferida per instal·lar fàbriques de mobles i és una base important per a les exportacions de mobles. El mobiliari del Vietnam s'exporta a més de 120 països, dels quals els principals mercats són els Estats Units, el Regne Unit, el Canadà, Austràlia, el Japó i fins i tot la Xina. La indústria del mobiliari interior i exterior del Vietnam continua sent forta i s'espera que continuï sent-ho els pròxims anys. A més, amb la creixent urbanització i la construcció de cases, apartaments i edificis, s'espera que creixi el mercat vietnamita de mobles per a la llar.

Amagar més opcions de El sector dels mobles de Vietnam és ara el cinquè més gran del món
Indústria farmacèutica

Vietnam

Indústria farmacèutica


Sistema hospitalari i assegurança de salut

Per evitar la massificació i garantir que els pacients urbans i locals puguin accedir als serveis mèdics, el Govern continua finançant la construcció de nous hospitals.

Desplegar més opcions de Sistema hospitalari i assegurança de salut

Els hospitals públics depenen d'un pressupost governamental, motiu pel qual cal mobilitzar més fonts a les instal·lacions mèdiques. El sistema també pateix una escassetat de metges qualificats, especialment els que es dediquen als camps especialitzats dels hospitals i les clíniques privats de les principals ciutats de classe mitjana. El Govern està estudiant cada cop més la inversió del sector privat i de les empreses internacionals. Aquests canvis signifiquen que, en els pròxims anys, hi haurà més oportunitats empresarials en el sector sanitari del Vietnam.

Amagar més opcions de Sistema hospitalari i assegurança de salut

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Vietnam: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial