ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

L'abast multiplicador d'un sector transversal

Oportunitats de negoci vinculades a la maquinària i els béns d'equip

Xina

Xina

Maquinària i béns d'equip


La Xina és deficitària en acer especial de gamma alta

La Xina és el primer país del món en producció de materials siderúrgics. La quantitat produïda per any supera els 1.000 milions de tones, la meitat del que es produeix a escala mundial.

Desplegar més opcions de La Xina és deficitària en acer especial de gamma alta

No obstant això, la Xina només produeix 129 milions de tones d'acer especial, que majoritàriament són de qualitat mitjana baixa (acer no aliat o de baix aliatge).
Per cobrir la creixent demanda en les indústries maquinària, ferroviària, petroquímica, elèctrica i automobilística, etc., la Xina està obligada a importar anualment 3-4 milions de tones d'acer especial de gamma alta. Segons estadístiques de la China Iron and Steel Association, el 2019 la Xina importa 3.240.000 tones d'acer especial, majoritàriament d'alta qualitat (acer inoxidable, acer per a eines, acer per a matrius i acer d'alta velocitat, etc.).

Amagar més opcions de La Xina és deficitària en acer especial de gamma alta
Nova Zelanda

Nova Zelanda

Maquinària i béns d'equip


Maquinària de processament d'aliments i d'envasat

La indústria alimentària representa el 54% del total d'exportacions del país. Aquesta indústria necessita maquinària i productes complementaris per créixer.

Desplegar més opcions de Maquinària de processament d'aliments i d'envasat

Nova Zelanda té una llarga història en la producció i exportació d'aliments i de begudes. Les empreses del sector agroalimentari de Nova Zelanda treballen en els subsectors làctic, el subsector càrnic (vedella i xai), el subsector pesca (marisc i piscifactories de peix), el subsector fruita (poma i kiwi) i el subsector vinícola. La indústria agrícola i ramadera, juntament amb la indústria alimentària i vinícola, són un dels sectors econòmics més importants de l'economia neozelandesa i requereixen maquinària i suplements per poder-se desenvolupar. Les importacions des d’Espanya van tenir un valor de 32M$.

Amagar més opcions de Maquinària de processament d'aliments i d'envasat
Jamaica

Jamaica

Maquinària i béns d'equip


Maquinària, béns d'equip i materials (acabats) per indústria i construcció

El sector turístic va generar a Jamaica 3.900 milions de dòlars dels Estats Units l'any 2019 gràcies a una amplia oferta hotelera. Millorar i expandir l'oferta turística implica modernitzar ressorts existents i construir nous desenvolupaments.

Desplegar més opcions de Maquinària, béns d'equip i materials (acabats) per indústria i construcció

El context actual a tota la zona d'Amèrica Central i el Carib és de falta d'estocs de maquinària i materials per al desenvolupament de projectes. S'obre una oportunitat per posicionar ara maquinària i béns d'equip, juntament amb materials i acabats de qualitat europea per modernitzar la infraestructura hotelera de Jamaica, competint amb els proveïdors anteriors ja establerts.

Amagar més opcions de Maquinària, béns d'equip i materials (acabats) per indústria i construcció
Argentina

Argentina

Maquinària i béns d'equip


Béns d'equip i maquinària, necessaris per a l'agroindústria i l'alimentació

L'agroindústria requereix productes tecnològics que augmentin la productivitat, la traçabilitat i la sostenibilitat dels processos.

Desplegar més opcions de Béns d'equip i maquinària, necessaris per a l'agroindústria i l'alimentació

Argentina és un gran exportador de carn i de conreus com la soja o el blat. Aquest tipus d'indústria necessita complir els estàndards exigits per mercats com el dels Estats Units o la Unió Europea. És per aquest motiu que necessiten productes tecnològics que garanteixin la traçabilitat del producte, la sostenibilitat ambiental dels conreus, la productivitat de les terres, etc.

Amagar més opcions de Béns d'equip i maquinària, necessaris per a l'agroindústria i l'alimentació

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Maquinària i béns d'equip: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial