ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

L'abast multiplicador d'un sector transversal

Oportunitats de negoci vinculades al sector industrial de la maquinària i béns d'equip

Geòrgia

Geòrgia

Maquinària i béns d'equip


Oportunitats en maquinària de construcció

Gràcies al boom de la construcció de nous hotels i habitatge, hi ha oportunitats per a la maquinària per a la construcció: des d'excavadores fins a ascensors.

Desplegar més opcions de Oportunitats en maquinària de construcció

Geòrgia ofereix oportunitats immillorables als productors de tota mena de maquinària relacionada amb la construcció. A causa de l'expansió de població immigrant procedent d'Ucraïna i Rússia —i també d'altres països— Geòrgia esdevé un lloc d'atracció de turisme, habitatge i inversió privada. El país s'ha convertit en un pol d'atracció per invertir en infraestructures on hi cal des de maquinària fins a mecanismes diversos.

Amagar més opcions de Oportunitats en maquinària de construcció
Argentina

Argentina

Maquinària i béns d'equip


La importació de béns d'equip és una prioritat per a la indústria local

La indústria necessita ser competitiva per guanyar mercats internacionals. Hi ha facilitats d'importació de béns d'equip a aranzel 0 i línies de crèdit especials per a la indústria.

Desplegar més opcions de La importació de béns d'equip és una prioritat per a la indústria local

El 85 % de les importacions de l'Argentina són béns de capital i d'entrades. També recanvis. Són elements que necessita la producció per poder treballar. L'ampliació del llistat de béns de capital a més de 300 posicions aranzelàries implica un abaratiment de la importació de mercaderies que no es produeixen a l'Argentina.

Amagar més opcions de La importació de béns d'equip és una prioritat per a la indústria local
Myanmar

Myanmar

Maquinària i béns d'equip


Myanmar viu un procés endarrerit d'industrialització

Mentre moltes altres economies fan la seva transició i prioritzen l'economia de serveis, la Junta de Myanmar manté un objectiu d'industrialització que prioritza la manufactura com un dels motors econòmics del país.

Desplegar més opcions de Myanmar viu un procés endarrerit d'industrialització

El sector industrial ja ha anat canviant força els darrers anys, amb manufactures concentrades en sectors com el de la roba i els teixits, el processament agrícola, la producció de peces d'automòbil i l'envàs i l'envasament. Myanmar està ben posicionat per convertir-se en un centre de producció alternatiu i es complementa amb països veïns, com Tailàndia o el Vietnam, amb els quals comparteix un espai econòmic comú. El país gaudeix d'una mà d'obra abundant, jove i formada, el baix cost de la qual atrau inversions que també requereixen equipaments per tecnificar les seves plantes.

Amagar més opcions de Myanmar viu un procés endarrerit d'industrialització
Uzbekistan

Uzbekistan

Maquinària i béns d'equip


Uzbekistan prioritza la modernització d'indústries locals

El desgast de la maquinària industrial a Uzbekistan supera el 45 %. La quota de les empreses d'altes tecnologies: 1,2 %. El govern del país prioritza la modernització de maquinària i equipament en la majoria dels sectors.

Desplegar més opcions de Uzbekistan prioritza la modernització d'indústries locals

Uzbekistan té previst modernitzar maquinària i equipament en els principals sectors industrials: química, automòbil, tèxtil i calçat, agroalimentari, agroindustrial, farmacèutic, construcció, energètic. Es prioritzen les importacions de maquinària nova, d’alta tecnologia i amb valor afegit.

Amagar més opcions de Uzbekistan prioritza la modernització d'indústries locals

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Sector industrial de la maquinària i béns d'equip: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial