ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Xarxes socials

ACCIÓ és present a les xarxes i mitjans socials amb l’objectiu de mantenir oberts els canals de diàleg amb les empreses i els professionals i fomentar la competitivitat empresarial. T’animem que ens segueixis a les plataformes socials següents:

Twitter

El compte @accio_cat de Twitter ofereix informacions corporatives, actualitat de l’empresa catalana, informació dels serveis, programes i ajuts d’ACCIÓ, així com d’actes i convocatòries que organitzem. Des del compte @Catalonia_TI podràs seguir informacions en anglès de captació d’inversions estrangeres a Catalunya i continguts per a la promoció internacional de Catalunya com a destinació d’inversió estrangera.

Linkedin

ACCIÓ té una pàgina d’empresa a partir de la qual podràs estar al dia de les principals novetats de l’organització, d’informes i peces de coneixement empresarial, i de notícies relatives a l’empresa catalana. Catalonia Trade & Investment també compta amb la seva pròpia pàgina per fer difusió de les principals informacions sobre Catalunya al públic internacional. ACCIÓ també impulsa un grup corporatiu de debat i networking a LinkedIn, que exerceix de punt de trobada transversal per a l’empresa catalana.

Facebook

ACCIÓ compta amb una finestra activa a Facebook a través de la qual podràs estar al dia de les principals informacions de l’organització. D’una forma més visual i interactiva, a Facebook hi trobaràs totes les infografies, vídeos i notícies d’interès que genera ACCIÓ; amb un focus especial als continguts del Banc de Coneixement.

Canal ACCIÓ

Al canal d’ACCIÓ a Youtube hi trobaràs tots els nostres vídeos. En aquest espai hi pots veure els directors de la xarxa d’Oficines Exteriors presentant les oportunitats per a les empreses catalanes en més de 100 mercats, els millors casos d’empreses o els resums d’algunes de les jornades amb participació d’ACCIÓ. Consulta-hi els diversos continguts organitzats per llistes temàtiques i no perdis cap oportunitat.
També pots consultar i descarregar tots els informes, estudis i presentacions d’ACCIÓ en un sol espai a Slideshare.