ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Índia

Un mercat en ple creixement

L’Índia és actualment una de les economies més dinàmiques del món. Es preveu que l'any 2022 es converteixi en el mercat més poblat del planeta i arribi als 1.400 milions d’habitants. És un dels mercats emergents que ofereix més oportunitats a mig termini per a les empreses catalanes.

Oportunitats de negoci a l'Índia i a l'Àsia meridional

Smart Cities

Índia

Smart Cities


Oportunitats en gestió de l'energia, del trànsit i de residus a l'Índia

Després de l'èxit del pla impulsat pel Govern de l'Índia per crear 100 smart cities, s'ha anunciat una segona fase amb 25 noves ciutats i 98 nous projectes amb solucions intel·ligents.

Desplegar més opcions de Oportunitats en gestió de l'energia, del trànsit i de residus a l'Índia

Amb inversions al voltant de 39.000 milions de USD, el Govern de l'Índia està tractant de trobar solucions específiques per a la gestió del trànsit, de l'aigua i de l'energia solar. A part d'aquestes oportunitats, existeix una demanda de tecnologies i solucions de gestió mediambiental, per a infraestructures digitals urbanes, gestió de ciutats, solucions d'intel·ligència artificial i solucions energètiques i que promoguin la connectivitat.

Amagar més opcions de Oportunitats en gestió de l'energia, del trànsit i de residus a l'Índia
Videojocs

Índia

Videojocs


Oportunitats en gaming a l'Índia

L'Índia s'està posicionant fortament en el sector del gaming, especialment en el disseny i desenvolupament de jocs multijugador. Un dels mercats target de l'Índia és l'Amèrica Llatina; Catalunya pot posicionar-se com una porta d'entrada interessant.

Desplegar més opcions de Oportunitats en gaming a l'Índia

Existeix una oportunitat molt important a l'Índia relacionada amb el mobile gaming, que s'ha vist potenciada pel context de la COVID-19 i el confinament. S'estima que el nombre d'usuaris arribi als 310 milions de persones al final del 2021. Segons diversos estudis, els indis dediquen 7 hores diàries a activitats en línia, de les quals un 28% es dirigeix a jocs multijugador. Els desenvolupadors a l'Índia estan buscant tecnologia i dissenys per millorar diversos aspectes com la RAM del telèfon, incrementar la càrrega, millorar els processadors i ajudar a dissenyar offline conceptes de jocs i realitat augmentada.

Amagar més opcions de Oportunitats en gaming a l'Índia
Biotecnologia

Índia

Biotecnologia


Clústers biotecnològics importants mundials

L'Índia és el tercer mercat més gran d'Àsia-Pacífic en biotecnologia, una de les 12 millors destinacions biotech del món, i representa aproximadament el 2% de la indústria biotecnològica mundial.

Desplegar més opcions de Clústers biotecnològics importants mundials

Amb prop de 800 empreses, el sector està valorat en uns 11.000 milions de USD, amb una taxa de creixement anual composta del 20%. S’espera que la indústria biotecnològica índia creixi a una taxa de creixement anual composta del 30,46% per assolir els 100.000 milions de USD el 2025. La demanda elevada de diferents productes biotecnològics ha obert interessants possibilitats per a les empreses estrangeres amb voluntat d'establir-se a l'Índia. Alguns productes concrets amb oportunitat són la dermocosmètica, l'oncologia i la cardiologia, entre d’altres. Es pronostica que el sector arribarà als 100 bilions de USD l’any 2025.

Amagar més opcions de Clústers biotecnològics importants mundials
Indústria farmacèutica

Índia

Indústria farmacèutica


L'Índia, mercat de genèrics i contract manufacturing

El sector farmacèutic indi, valorat en 100.000 milions de USD, ha evidenciat creixements molt importants en els darrers anys i se situa entre els principals mercats farmacèutics del món.

Desplegar més opcions de L'Índia, mercat de genèrics i contract manufacturing

El cost de producció de l'Índia és menor que el dels Estats Units i gairebé la meitat d'Europa. Tot això obre una gran oportunitat per a totes les empreses amb estratègies d'in-licensing i contract manufacturing a l'Índia per a mercats asiàtics i de països MENA. L'augment del nombre de laboratoris aprovats per l’FDA i l'OMS ha suposat un gran impuls, cosa que fa que moltes empreses europees triïn laboratoris indis per produir genèrics. L'exportació de productes farmacèutics inclou medicaments a granel, productes intermedis, formulacions de medicaments, productes biològics, productes vegetals i productes quirúrgics. L'escenari posterior a la COVID-19 està promovent àmbits com el de la telemedicina, entre d'altres oportunitats.

Amagar més opcions de L'Índia, mercat de genèrics i contract manufacturing

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Índia: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial