ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Índia

Un mercat en ple creixement

L’Índia és actualment una de les economies més dinàmiques del món. Es preveu que l'any 2022 es converteixi en el mercat més poblat del planeta i arribi als 1.400 milions d’habitants. És un dels mercats emergents que ofereix més oportunitats a mig termini per a les empreses catalanes.

Oportunitats de negoci a l'Índia i a l'Àsia meridional

TIC i transformació digital

Índia

TIC i transformació digital


Desplegament de les TIC a l'Índia

El confinament provocat per la COVID-19 ha generat un fort impuls a les TIC a l'Índia. S'estan realitzant grans esforços per millorar les infraestructures TIC existents, així com per transformar molt sectors i digitalitzar-los,

Desplegar més opcions de Desplegament de les TIC a l'Índia

especialment en els àmbits de l'educació, les exposicions i l'entreteniment, entre d'altres. Amb l'èxit de la campanya Digital Índia i la instal·lació de fibra òptica en tot el país, s'han creat nombroses oportunitats per fomentar el creixement del sector. L'Índia ha rebut més de 38.000 milions de USD d'inversió en aquest sector, amb molt de moviment en els sectors de l'e-commerce, l'entreteniment digital, l'educació, les conferències i exposicions digitals, els mitjans socials i l'automatització. Aquests són els segments on es preveu una major demanda dins del sector.

Amagar més opcions de Desplegament de les TIC a l'Índia
Indústria farmacèutica

Índia

Indústria farmacèutica


L'Índia, mercat de genèrics i contract manufacturing

El sector farmacèutic indi, valorat en 100.000 milions de USD, ha evidenciat creixements molt importants en els darrers anys i se situa entre els principals mercats farmacèutics del món.

Desplegar més opcions de L'Índia, mercat de genèrics i contract manufacturing

El cost de producció de l'Índia és menor que el dels Estats Units i gairebé la meitat d'Europa. Tot això obre una gran oportunitat per a totes les empreses amb estratègies d'in-licensing i contract manufacturing a l'Índia per a mercats asiàtics i de països MENA. L'augment del nombre de laboratoris aprovats per l’FDA i l'OMS ha suposat un gran impuls, cosa que fa que moltes empreses europees triïn laboratoris indis per produir genèrics. L'exportació de productes farmacèutics inclou medicaments a granel, productes intermedis, formulacions de medicaments, productes biològics, productes vegetals i productes quirúrgics. L'escenari posterior a la COVID-19 està promovent àmbits com el de la telemedicina, entre d'altres oportunitats.

Amagar més opcions de L'Índia, mercat de genèrics i contract manufacturing
Automoció i moto

Índia

Automoció i moto


Vehicles elèctrics i auxiliars

El Projecte del Ministeri de Transport de l'Índia té la voluntat que tots els vehicles públics passin a ser elèctrics d'aquí al 2030.

Desplegar més opcions de Vehicles elèctrics i auxiliars

L'Índia acaba de canviar les seves normes d'emissió a BSVI. La indústria està preparant una reforma general en el sector de l'automoció que enfocarà els esforços en un canvi cap a una major inclusió de components elèctrics i híbrids. Centres i sistemes de càrrega, solucions que incorporin intel·ligència artificial, components i altres productes auxiliars compten amb interessants oportunitats a l'Índia.

Amagar més opcions de Vehicles elèctrics i auxiliars
Smart Cities

Índia

Smart Cities


Oportunitats en gestió de l'energia, del trànsit i de residus a l'Índia

Després de l'èxit del pla impulsat pel Govern de l'Índia per crear 100 smart cities, s'ha anunciat una segona fase amb 25 noves ciutats i 98 nous projectes amb solucions intel·ligents.

Desplegar més opcions de Oportunitats en gestió de l'energia, del trànsit i de residus a l'Índia

Amb inversions al voltant de 39.000 milions de USD, el Govern de l'Índia està tractant de trobar solucions específiques per a la gestió del trànsit, de l'aigua i de l'energia solar. A part d'aquestes oportunitats, existeix una demanda de tecnologies i solucions de gestió mediambiental, per a infraestructures digitals urbanes, gestió de ciutats, solucions d'intel·ligència artificial i solucions energètiques i que promoguin la connectivitat.

Amagar més opcions de Oportunitats en gestió de l'energia, del trànsit i de residus a l'Índia

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Índia: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial