Delegació de les Terres de l'Ebre
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Delegació de les Terres de l'Ebre

Des de la delegació d’ACCIÓ a les Terres de l’Ebre es treballa per conèixer de primera mà les necessitats de les empreses, per detectar oportunitats de negoci i adequar els instruments de la Generalitat a la realitat local.

Si la teva empresa està ubicada en aquest territori i vols assessorament personalitzat, contacta amb l’equip de la Delegació de les Terres de l’Ebre.

Des de la delegació de les Terres de l'Ebre t'ajudem a fer negoci a...

  • El Baix Ebre
  • El Montsià
  • La Ribera d'Ebre
  • La Terra Alta

Activitats a les Terres de l'Ebre

Consulta la informació d'activitats anteriors

La teva delegació a les Terres de l’Ebre

El teixit econòmic de les Terres de l’Ebre presenta una estructura molt diversificada. El sector industrial es troba fortament implantat i cobreix una gran varietat d’activitats, on destaquen la indústria alimentària, amb sectors com l’agroalimentari i el càrnic;  la indústria de l’embalatge o la indústria química. També hi trobem un sector primari important que destaca per la producció d’arròs, d’oli, de vi, de fruita dolça i de cítrics.

La internacionalització s’ha incrementat en els darrers anys. Els mercats receptors més importants són França i els del centre d’Europa, tot i que també hi ha un gran volum d’exportacions als Estats Units. El teixit empresarial està configurat en gran part per pimes i micro empreses, però també hi trobem una important implantació de grans empreses i de multinacionals.

El delegat, Xavier Cortiella, és llicenciat en Màrqueting i Investigació de Mercats per la Universitat Oberta de Catalunya i Enginyer Tècnic Forestal per la Universitat de Lleida. Ha dirigit empreses de consultoria mediambiental especialitzada en urbanisme, i de turisme.

La teva delegació a les Terres de l’Ebre

Ubicació

Plaça de Gerard Vergés, 1
43500 TortosaContacta'ns

Alt Penedès, Garraf i Maresme
93 476 72 51

Alt Pirineu i Aran
973 35 55 52

Catalunya Central
93 693 02 09

Girona
872 97 59 91

Lleida
973 24 33 55

Tarragona
977 25 17 17

Terres de l'Ebre
977 49 54 00