ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Filipines

Un mercat jove i en creixement

Oportunitats de negoci a les Filipines, al sud-est asiàtic i a Oceania

Maquinària i béns d'equip

Filipines

Maquinària i béns d'equip


El sector manufacturer ha crescut un 10,1 % en el primer trimestre de 2022

Aquest creixement s'ha mantingut al mes d'abril de 2022, que ha presentat el major creixement de la indústria manufacturera filipina en els darrers 4 anys.

Desplegar més opcions de El sector manufacturer ha crescut un 10,1 % en el primer trimestre de 2022

Històricament per darrere de veïns com Tailàndia o Malàisia, el sector manufacturer filipí es nodreix de maquinària importada. i, si bé una part del mercat està dominada pels equipaments xinesos, els grans productors locals necessiten maquinària i equips de qualitat i velocitat de producció de primer nivell.

Amagar més opcions de El sector manufacturer ha crescut un 10,1 % en el primer trimestre de 2022
Alimentació

Filipines

Alimentació


La indústria alimentària del país representa el 25% del sud-est asiàtic

Diversos factors, inclòs un fort creixement econòmic, un sector turístic (anterior a la COVID-19) pròsper, una gran població juvenil i l'expansió de grans cadenes minoristes estan contribuint al creixement de la indústria.

Desplegar més opcions de La indústria alimentària del país representa el 25% del sud-est asiàtic

Mentre que els productes produïts a nivell nacional representen al voltant del 70% del subministrament total d'aliments, els comerciants continuen sent optimistes que les vendes de productes importats d'aliments i begudes continuaran creixent, ja que els consumidors sempre busquen varietat. Malgrat la desacceleració del comerç mundial a causa de la crisi de la COVID-19, les exportacions dels Estats Units d'aliments i productes de begudes d'alt valor a Filipines van augmentar un 6% el juliol. Es tractava principalment de productes lactis i de productes carnis d'ocells de corral. La Xina va guanyar per un gran marge del 21% de fruites principalment fresques, i Austràlia en un 17% de carn, formatges i raïm de taula.

Amagar més opcions de La indústria alimentària del país representa el 25% del sud-est asiàtic
Indústria farmacèutica

Austràlia

Indústria farmacèutica


Vitamines i suplements

La COVID-19 ha fet augmentar el consum de vitamines que milloren els nivells d’immunitat. Austràlia és una bona plataforma per a la indústria farmacèutica catalana per a arribar als mercats asiàtics, grans consumidors de suplements.

Desplegar més opcions de Vitamines i suplements

La creixent demanda de complements vitamínics a l'Àsia ha impulsat el creixement de les exportacions australianes, fins a representar un 48,8 % del total de la producció local, gràcies a la proximitat a la regió, la feblesa del dòlar australià, els acords de lliure comerç i la bona reputació dels productes australians (normativa i control de producció molt estrictes). Existeix una bona oportunitat per a les empreses catalanes per a acabar el procés de fabricació a Austràlia, obtenir la certificació de producció local i després poder introduir els productes al mercat asiàtic.

Amagar més opcions de Vitamines i suplements
Electrònica i electricitat

Austràlia

Electrònica i electricitat


Productes d'automatització elèctrica i altres equips elèctrics

El valor de les importacions ha augmentat un 7,9 % anual en els darrers cinc anys, fins als 6.800 milions de dòlars. En conseqüència, es preveu que les importacions representin el 77,5 % de la demanda interna durant l'any en curs.

Desplegar més opcions de Productes d'automatització elèctrica i altres equips elèctrics

La penetració d'importacions ha augmentat perquè els clients nacionals adquireixen productes d'empreses estrangeres a preus més baixos que tenen costos de fabricació substancialment més baixos. La Xina representa la major font de competència d'importació per als actors de la indústria local, atès que representa gairebé el 40 % de les importacions de la indústria. Les importacions també provenen en bona part d'economies avançades, com els Estats Units, Alemanya i Àustria. Els fabricants d'aquests països s'especialitzen en la producció de productes d'automatització d'energia tecnològicament avançats i altres equips elèctrics.

Amagar més opcions de Productes d'automatització elèctrica i altres equips elèctrics

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Filipines: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial