ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Estònia

La més tecnològica del Bàltic

Oportunitats de negoci a Estònia i a l'Europa occidental

Alimentació

Estònia

Alimentació


Interès creixent en la dieta mediterrània i en els productes bio

Tant el consumidor final com el segment horeca mostren interès per ampliar l'assortiment de productes mediterranis. Els distribuïdors solen treballar tant B2B com B2C creant els nous hàbits d'una dieta sana.

Desplegar més opcions de Interès creixent en la dieta mediterrània i en els productes bio

Els productes italians ja han guanyat terreny a les taules dels estonians, que, tanmateix, encara no han descobert els productes catalans. Oli d'oliva, productes de xarcuteria, dolços, productes vegans, bio, orgànics, sense sucre, sense gluten ni lactosa, salses i snacks encapçalen la llista de delicatessen amb més acceptació al país. Aquesta mena de productes, com a regla general, es van introduir per la via de festivals de vi o turisme al sud d'Europa.

Amagar més opcions de Interès creixent en la dieta mediterrània i en els productes bio
Maquinària i béns d'equip

Estònia

Maquinària i béns d'equip


El sector industrial més gran d'Estònia

L'enginyeria i construcció de maquinària és el sector industrial més gran d'Estònia, amb un ecosistema dinàmic i un enfocament internacional basat en competències sostenibles i d'alta qualitat.

Desplegar més opcions de El sector industrial més gran d'Estònia

El sector de l'enginyeria i la construcció de maquinària a Estònia no només es caracteritza per una base de competències sostenibles, amb projecció internacional i dinamisme, sinó també per productes d'alta qualitat i competitius d'inflació baixa. Pel que fa a les branques principals, trobem els metalls i productes metàl·lics, que constitueixen un 57 % del mercat; el material de transport, que té un pes del 21 %, i la maquinària i els béns d'equip, amb un pes del 18 %. Estònia s'està convertint en el centre d'elaboració de fusta al nord d'Europa, i té un interès especial en tecnologia i maquinària per a aquest sector.

Amagar més opcions de El sector industrial més gran d'Estònia
Videojocs

Finlàndia

Videojocs


Finlàndia, a la capçalera de la indústria de videojocs a escala mundial

El país ha consolidat la seva participació en la indústria dels videojocs i compta amb un creixent nombre d’innovacions tecnològiques destinades a desenvolupar aquest sector.

Desplegar més opcions de Finlàndia, a la capçalera de la indústria de videojocs a escala mundial

Dintre de la indústria del joc, el país ha donat a llum alguns unicorns com Supercell i Rovio (creadors d'Angry Birds).
La facturació de la indústria del joc finès és d'aproximadament 3 mil milions d'euros. El sector ocupa més de 3.000 persones i atrau una gran quantitat de talent internacional al país. A Finlàndia, una de cada tres persones que treballen a la indústria del joc és immigrant. Finlàndia i Barcelona, dues capitals tecnològiques on hi ha interès per les dues parts perquè les empreses col·laborin entre si per crear una indústria de tendència més potent.

Amagar més opcions de Finlàndia, a la capçalera de la indústria de videojocs a escala mundial
Energia i recursos

Regne Unit

Energia i recursos


Net Zero 2050: compromís de govern

Continuant amb les actualitzacions de l’estratègia Net Zero anunciada l’any 2020, enguany el govern ha especificat la línia a seguir en l’àmbit de la seguretat energètica.

Desplegar més opcions de Net Zero 2050: compromís de govern

L’estratègia Powering Up Britain – Delivering Energy Security and Net Zero defineix els següents àmbits com a prioritaris per al desenvolupament de projectes i atracció d’inversió en els propers anys: Reactors Nuclears Modulars Petits, captura i emmagatzematge de carboni, producció d’hidrogen, substitució de calderes de calor per bombes de calor de producció local, així com expandir la infraestructura de punts de càrrega per vehicles elèctrics.

Amagar més opcions de Net Zero 2050: compromís de govern

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Europa occidental: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial