ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

La revolució de les fàbriques intel·ligents

Oportunitats de negoci vinculades a l'àmbit de la indústria 4.0 i tecnologies del futur

Índia

Índia

TIC i transformació digital


L'Índia es posiciona com el 'Hub' Digital mundial per a l'any 2030

L'Índia és una de les economies de major creixement al món, i es preveu que aquesta tendència es mantingui en els propers anys.

Desplegar més opcions de L'Índia es posiciona com el 'Hub' Digital mundial per a l'any 2030

La deslocalització global, la digitalització i la transició energètica han de permetre un creixement econòmic del país.
Tant el govern central i estatal com la indústria índia han pres mesures per desenvolupar solucions tecnològiques per habilitar digitalment els serveis per als ciutadans així com per enfortir constantment les seves capacitats digitals mitjançant l'adopció de tecnologies deeptech. Les tecnologies relacionades amb els pagaments mòbils; contingut digital; banca, educació, salut i comerç electrònic; indústria 4.0 o start-ups amb enfocament fintech, edutech, enterprise tech i healthtech són àrees d'oportunitat.

Amagar més opcions de L'Índia es posiciona com el 'Hub' Digital mundial per a l'any 2030
Aràbia Saudí

Aràbia Saudí

TIC i transformació digital


Transició a les Smart Cities i la transformació digital

La Saudi Vision 2030 té com a objectiu transformar l’Aràbia Saudita en un centre TIC competitiu a nivell mundial, amb tecnologies modernes i una societat de la informació capacitada.

Desplegar més opcions de Transició a les Smart Cities i la transformació digital

L’ambició preveu molts temes d’inversió, inclòs el desenvolupament de contingut i suports digitals, l’expansió del sistema de telecomunicacions, la digitalització del país i la creació de noves indústries d’alta tecnologia i intel·ligents. S'esperen força oportunitats per a les empreses catalanes en aquest sector.

Amagar més opcions de Transició a les Smart Cities i la transformació digital
Índia

Índia

Videojocs


L'Índia, tendència a l'alça del sector dels videojocs

El mercat de jocs de l'Índia en conjunt està experimentant un creixement exponencial i així ho demostra l'Indian Games Expo, que es duu a terme anualment a Mumbai i es mostra com l'aparador de la progressió dels jocs al país.

Desplegar més opcions de L'Índia, tendència a l'alça del sector dels videojocs

Amb una de les poblacions joves més grans del món, s'espera que l'Índia es converteixi en una de les principals destinacions per a la indústria del joc. El creixement al país està impulsat per una població cada vegada més jove, més ingressos disponibles, la introducció de nous gèneres de jocs i el nombre cada vegada més gran d'usuaris d'smartphones i tauletes. Hi ha oportunitats perquè els desenvolupadors de jocs estableixin associacions amb desenvolupadors de jocs indis. El creixent grup de talentosos enginyers de TI i un banc de més de 600 milions d'usuaris d'smartphones fan que l'Índia també s'estigui convertint en un popular centre de desenvolupament de back-end per a les empreses de jocs.

Amagar més opcions de L'Índia, tendència a l'alça del sector dels videojocs
Canadà

Canadà

Audiovisual


Líder mundial al sector de les experiències immersives

La fortalesa dels sectors de videojocs i dels efectes especials per a la indústria del cinema han permès a Montreal i a Quebec posicionar-se com a líders en experiències immersives.

Desplegar més opcions de Líder mundial al sector de les experiències immersives

Segons l'estudi recent d'Effet Quebec, el pol d'expertise de creativitat digital del Quebec, el potencial mercat és més gran a Nord Amèrica que a Europa. En tenir líders mundials com Moment Factory, Felix & Paul i Cirque du Soleil, així com instal·lacions reconegudes mundialment com la SAT i PHI, Montreal és un lloc idoni on es poden fomentar més col·laboracions.

Amagar més opcions de Líder mundial al sector de les experiències immersives

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Àmbit de la indústria 4.0 i tecnologies del futur: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial