ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Un centre neuràlgic al sud d'Europa

Oportunitats de negoci vinculades al sector de la construcció sostenible i les infraestructures

Itàlia

Itàlia

Construcció sostenible i infraestructures


Superbonus energètic 110 %

El Superbonus 110 % sobre els costos per a intervencions antisísmiques i d'eficiència energètica d'edificis incrementarà les despeses dels habitatges en 8.750 milions d'euros.

Desplegar més opcions de Superbonus energètic 110 %

El Govern italià confirmarà aquesta iniciativa per a tot el 2023, amb grans beneficis per al sector de la construcció i amb un creixement de les inversions en un sector que el 2021 va registrar un augment del 17,6 %. Pel que fa a la requalificació d'habitatges, les inversions van créixer un 25 % i van arribar als 55.000 milions d'euros.

Amagar més opcions de Superbonus energètic 110 %
Panamà

Panamà

Construcció sostenible i infraestructures


Demanda de maquinària de construcció, materials i acabats

El sector immobiliari i constructor recupera el ritme després de la pandèmia. La zona metropolitana de Panamà incorpora noves promocions i projectes residencials connectats per la propera la línia 3 de metro.

Desplegar més opcions de Demanda de maquinària de construcció, materials i acabats

Durant el període 2023-2024 es continuaran executant obres públiques ja previstes per a 2020-2021, com ara noves infraestructures de salut (l'Hospital del Niño, la Ciudad de la Salud, i hospitals provincials en construcció) i d'altres (infraestructura penitenciària i educativa). Hi ha un paquet de projectes d'infraestructura viària rellevant (amb un pla d'inversions per a projectes "clau en mà" per valor de 1.160 milions de USD, per exemple, la línia 3 del metro de Panamà, el 4t pont sobre el Canal de Panamà, el projecte de compra de 100 ponts modulars, el corredor de les platges, etc.) que generarà demanda de maquinària i materials de construcció.

Amagar més opcions de Demanda de maquinària de construcció, materials i acabats
Índia

Índia

Construcció sostenible i infraestructures


Bangladesh, un mercat en desenvolupament i amb demanda

Bangladesh és el país que més ràpidament s'està desenvolupant a l'Àsia del Sud i els projectes d'infraestructura estan creixent. El país es troba en una fase de transformació amb obres d'infraestructura i demanda de tecnologia i processos de millora.

Desplegar més opcions de Bangladesh, un mercat en desenvolupament i amb demanda

Tot i que Bangladesh té uns aranzels elevats, existeixen nombroses oportunitats vinculades amb el disseny i la construcció. Es requereixen tecnologies, assessorament en processos, transferència de coneixements i materials. Segons informes del Banc Mundial, la inversió en infraestructura pública i habitatge privat ha augmentat en un 12% i les empreses globals especialitzades en construcció, materials i accessoris estan posant el focus en Bangladesh com un país potent per a la inversió i la producció local per abastar altres mercats d'Àsia-Pacífic.

Amagar més opcions de Bangladesh, un mercat en desenvolupament i amb demanda
Kazakhstan

Kazakhstan

Construcció sostenible i infraestructures


El Kazakhstan vol revitalitzar la ruta de la seda

El Kazakhstan està immers en un programa de modernització del seu obsolet sistema d'infraestructures amb l'objectiu de revitalitzar la ruta de la seda i convertir-se en el pont entre Europa i la Xina.

Desplegar més opcions de El Kazakhstan vol revitalitzar la ruta de la seda

El Kazakhstan està immers en un programa de modernització del seu obsolet sistema d'infraestructures. Això implica construir i millorar les vies fèrries, augmentar la xarxa d'aeroports i ampliar la xarxa de carreteres i autovies. La quota del sector de la construcció va superar la resta de les indústries no extractores i va assolir el 5,8 % del PIB. El mercat kazakh dels materials de construcció i els productes d'acabat està valorat en 2.600 milions de dòlars, dels quals uns 40 % són productes d'importació, principalment productes d'acabat i equips. Es nota una important demanda de recobriments de parets (inclòs el paper pintat), recobriments de sòl (sobretot de linòleum), aïllants tèrmics, ceràmica i rajoles, materials de bany i d'altres.

Amagar més opcions de El Kazakhstan vol revitalitzar la ruta de la seda

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

El sector de la construcció sostenible i les infraestructures: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial