ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Nota Econòmica de Senegal

Informes país

Al Senegal, Catalunya hi exporta principalment combustibles, coure i maquinària, unes exportacions que el 2021 van créixer un 34,5% gràcies a les 176 empreses catalanes que hi exporten de manera regular.

Nota Econòmica Senegal

Nota Econòmica Senegal

Les empreses catalanes que s’interessin pel mercat del Senegal hi trobaran oportunitats de negoci destacades especialment en tres sectors:

  • Oportunitats en el sector agroalimentari a Senegal. El Senegal té una indústria agroalimentària desenvolupada i suposa una plataforma industrial per als mercats veïns. També és el primer mercat turístic de la regió, i les indústries també responen a la demanda del segment de serveis alimentaris. Els ingredients i la premescla són demandes del mercat que poden representar oportunitats per a les empreses catalanes.
  • Productes químics. La gran majoria dels productes químics a l'Àfrica occidental s’importen a causa de la baixa producció local, que es limita, en el nivell bàsic, a detergents, productes cosmètics, pintura i fertilitzants.
  • Materials de construcció per nous projectes urbans. El Plan Sénégal Emergent està planificant una nova ciutat industrial i administrativa, la ciutat de Diamniadio, a prop de Dakar. S'estan impulsant nous projectes de promoció immobiliària i hi ha demanda de solucions per a habitatges per a la població de poder adquisitiu mitjà-alt, que està creixement, com, per exemple, solucions d'habitatge social amb el programa Une Famille Un Toit.

Consulta totes les dades sobre Senegal i les millors oportunitats de negoci en la Nota Econòmica Senegal (document .PDF).

Descarrega't el material