ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

L'alimentació, el sector industrial líder

Oportunitats de negoci vinculades al sector de l'alimentació

Croàcia

Croàcia

Alimentació


Oportunitats en equipament agrari i inputs intermedis a Croàcia

Croàcia compta amb aproximadament 1,3 milions d'hectàrees de cultiu i més de 2 milions d'hectàrees de boscos, a més de condicions idònies per al desenvolupament de l'agricultura i recursos forestals.

Desplegar més opcions de Oportunitats en equipament agrari i inputs intermedis a Croàcia

Croàcia compta amb una molt limitada oferta d'equipament agrari. El país està immers en un procés de modernització del camp, impulsat per fons europeus. Hi ha interessants oportunitats en equipament i eines, així com inputs agraris, també per a aquells adaptats al cultiu de producte eco/bio, les explotacions del qual als principals mercats de la UE estan a l'alça.

Amagar més opcions de Oportunitats en equipament agrari i inputs intermedis a Croàcia
Taiwan - Xina

Taiwan - Xina

Alimentació


Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu

Els consumidors són molt més conscients que mai. Volen, a banda del disseny, saber com s’elaboren els productes, com s’entreguen, com són d´ètics, quina sostenibilitat i quina seguretat tenen.

Desplegar més opcions de Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu

Els consumidors de Taiwan són fidels a les marques, però també cada vegada més atents als preus. La qualitat i el servei postvenda són els altres factors principals que influeixen en el comportament dels consumidors. Passar temps en línia és ara una de les activitats preferides dels consumidors taiwanesos; són molt actius a les xarxes socials i els agrada visitar les botigues en línia.
Amb un considerable estalvi, pensions i inversions, els consumidors grans tenen ara un poder de despesa més elevat que qualsevol altre segment, ja que els adults joves que s’enfronten a un salari més baix i un elevat preu de l’habitatge. Els nous jubilats són experts en tecnologia i busquen gastar els seus diners en experiències vitals enriquidores.

Amagar més opcions de Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu
Uzbekistan

Uzbekistan

Alimentació


L'Uzbekistan, obert a provar nous productes alimentaris d'importació

A l'Uzbekistan va creixent l'interès dels consumidors en els productes importats, i es prioritza la qualitat i no tant el preu.

Desplegar més opcions de L'Uzbekistan, obert a provar nous productes alimentaris d'importació

L'any 2020 les importacions de productes d'alimentació a l'Uzbekistan van créixer un 29,8% i van arribar als 2.300 milions de dòlars, seguint la dinàmica positiva iniciada el 2017. A més del blat, el sucre i l'oli de gira-sol, l'Uzbekistan depèn de les importacions de carn de vedella i de peix, xocolata i dolços, alimentació infantil i productes làctics. Es nota un important creixement de la demanda de precuinats de qualitat així com de productes orgànics ecològics, sense sucres i sense gluten.

Amagar més opcions de L'Uzbekistan, obert a provar nous productes alimentaris d'importació
Ghana

Ghana

Alimentació


Productes alimentaris a Ghana

El creixement de la classe mitjana i del poder adquisitiu a Ghana estimula una demanda de productes alimentaris cada vegada més sofisticats en qualitat i en varietat. Les cadenes de supermercats estan creixent.

Desplegar més opcions de Productes alimentaris a Ghana

La distribució de productes alimentaris a Ghana continua molt integrada verticalment amb importadors que també distribueixen i tenen punts de venda al detall i supermercats. Cerquen productes de més qualitat però a preus competitius. El creixement urbà, demogràfic i de la classe mitjana impulsen la demanda de productes alimentaris. Ghana continua tenint una gran dependència dels productes importats, encara que s'estigui fent un esforç molt important per la industrialització local i la producció de productes "Made in Ghana". Es comencen a veure tendències de consum d'aliments dietètics i saludables i aliments sense gluten, per exemple, la qual cosa és una nova tendència a Ghana.

Amagar més opcions de Productes alimentaris a Ghana

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

El sector de l'alimentació: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial