ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Equador

Cap a un canvi de model productiu

Oportunitats de negoci a l'Equador i a l'Amèrica del Sud

TIC i transformació digital

Equador

TIC i transformació digital


Equador aposta per ser un país més connectat

El país està fent una aposta en matèria de TIC i transformació digital que ajudi a modernitzar transversalment diferents sectors econòmics i millorar la competitivitat empresarial.

Desplegar més opcions de Equador aposta per ser un país més connectat

El 2021 Equador va publicar l'Agenda Digital, on busca millorar en infraestructura digital, cultura i inclusió digital, economia digital, tecnologies emergents per al desenvolupament sostenible i el govern digital.
Equador encara presenta desafiaments en què les solucions catalanes poden ajudar: incrementar la connectivitat, millorar la productivitat, escalar la transformació en diversos sectors com salut, educació, finances i comerç minorista, entre altres.

Amagar més opcions de Equador aposta per ser un país més connectat
Salut i serveis sanitaris

Equador

Salut i serveis sanitaris


Com que no hi ha una producció nacional, la pràctica totalitat dels productes de salut i instruments mèdics que es comercialitzen a l'Equador s’importen.

Desplegar més opcions de

L'Equador requereix millorar la seva tecnologia en el camp hospitalari per poder millorar la seva oferta sanitària, no només en l'àmbit públic, sinó també en l'àmbit privat, on cal diversificar i ampliar la qualitat i el temps de tractament respecte al sistema públic. També es requereix millorar la disponibilitat de fàrmacs de valor afegit així com serveis i matèria primera per a la indústria farma nacional.

Amagar més opcions de
Maquinària i béns d'equip

Equador

Maquinària i béns d'equip


Apunta't a la transformació de l'agroindústria equatoriana

L'Equador ha sigut un país productor orientat a les matèries primeres. El desenvolupament i el creixement del sector vindrà donat per l’aposta per noves solucions, més eficients.

Desplegar més opcions de Apunta't a la transformació de l'agroindústria equatoriana

Hi ha una demanda creixent de tecnologia per afegir valor a l'oferta agroindustrial, ja sigui per a la millora de processos productius, per al desenvolupament de nous productes o per a l'accés dels productes als mercats exteriors. Subsectors com la maquinària per a la transformació d'aliments i packaging són on trobem més oportunitats.

Amagar més opcions de Apunta't a la transformació de l'agroindústria equatoriana
Matèries primeres i transformació del metall i altres materials

Argentina

Matèries primeres i transformació del metall i altres materials


19 milions de tones de liti per explotar

Consultores especialitzades en temes de medi ambient, empreses que treballin amb imatges de satèl·lits i altres serveis innovadors per la mineria tenen oportunitats a partir dels 13 projectes de mineria de liti que estan en marxa.

Desplegar més opcions de 19 milions de tones de liti per explotar

Argentina es considera un dels principals productors a nivell mundial de liti, i degut als seus usos en la fabricació de bateries elèctriques o en l’emmagatzematge d’energia la demanda global continuarà creixent. No hi ha, ara mateix, capacitat local per acompanyar el ràpid creixement de la gestió i el tractament de la demanda, i pel processament del liti per obtenir carbonat de liti.

Amagar més opcions de 19 milions de tones de liti per explotar

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?