ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Camerun

Un dels mercats més gran de l'Àfrica subsahariana

Coneix l’Oficina Exterior de Catalunya que t'ajudarà a fer negoci al Camerun

Oportunitats de negoci al Camerun i a l'Àfrica subsahariana

Maquinària i béns d'equip

Camerun

Maquinària i béns d'equip


Tecnologia Industrial al Camerun

El Camerun és la porta d'entrada a l'Àfrica Central i té la base industrial més desenvolupada de la regió. Les indústries més importants són: l'agroalimentària, la cosmètica i farmacèutica, la plàstica i la dels materials de construcció.

Desplegar més opcions de Tecnologia Industrial al Camerun

El Camerun importa la gran majoria dels seus béns d'equips: maquinària de processament i de packaging, però també enginyeria i consultoria per acompanyar el seu creixement industrial. Molts dels productes fabricats al Camerun s'exporten als països veïns, de manera que el país es posiciona com la base industrial de la regió CEMAC.

Amagar més opcions de Tecnologia Industrial al Camerun
Química i plàstics

Camerun

Química i plàstics


Productes químics al Camerun

El Camerun el 2021 va importar productes químics diversos per un valor de més de 161 milions de USD. La fabricació local és molt reduïda.

Desplegar més opcions de Productes químics al Camerun

El Camerun importa productes químics per a múltiples aplicacions: la indústria agroalimentària, de la pintura, els detergents, el plàstic o els materials de construcció. Hi ha també una demanda important de productes químics per al tractament d'aigües. És recomanable identificar un importador de confiança que pugui treballar amb el sector privat i amb el sector públic en el cas de productes químics per a aigua.

Amagar més opcions de Productes químics al Camerun
Vins, caves i begudes

Camerun

Vins, caves i begudes


Vins i caves al Camerun

El Camerun és un actor clau a la zona de l'Àfrica de l'oest i central en la importació de vins i caves. Es recomana identificar un importador local. Els vins francesos i espanyols ja hi tenen un cert reconeixement.

Desplegar més opcions de Vins i caves al Camerun

Espanya va ser el segon exportador de vins i caves al Camerun el 2021, i representa una quota de mercat del 14 %. França continua poscionant-se com el primer país proveïdor amb el 71 % de les importacions. El total de les importacions de vins i caves l'any 2021 va representar més de 37 milions de USD.

Amagar més opcions de Vins i caves al Camerun
Energia i recursos

Tanzània

Energia i recursos


Gran potencial de les energies renovables a Tanzània

El potencial de les energies renovables és enorme en els països de l’Àfrica subsahariana, i Tanzània no n'és una excepció.

Desplegar més opcions de Gran potencial de les energies renovables a Tanzània

La producció d’electricitat a partir de l’energia solar i eòlica quasi s'espera que es dupliqui en els propers 10 anys. Gràcies a les seves regions ventoses i assolellades, Tanzània ofereix excel·lents condicions per a un subministrament d’electricitat respectuosa amb el medi ambient. Solucions off-grid i innovacions per donar accés a l’energia a la població de zones rurals són oportunitats que cal tenir presents.

Amagar més opcions de Gran potencial de les energies renovables a Tanzània

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?