ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Estats Units d'Amèrica

Always ahead (el país que sempre va un pas per endavant)

Oportunitats de negoci als Estats Units d'Amèrica a l'Amèrica del Nord i Central

Energia i recursos

Estats Units

Energia i recursos


Sostenibilitat i energia

Les energies renovables són la font d’energia que més creix als Estats Units, amb un creixement del 100% entre els anys 2000 i 2018.

Desplegar més opcions de Sostenibilitat i energia

Joe Biden planifica una revolució de l’energia neta i la justícia ambiental. El seu pla pretén que els Estats Units assoleixin una economia d’energia neta al 100% i arribin a emissions netes zero com a màxim el 2050. El pla inclou preservar i modernitzar més d’un milió d’habitatges assequibles i energèticament eficients, fons per a la indústria manufacturera que utilitza energia neta, 46.000 milions de dòlars que s’utilitzarien per fer compres federals de cotxes elèctrics, ports de càrrega i bombes de calor elèctriques per a edificis d’habitatges i comercials que impulsarien la indústria de l’energia neta.

Amagar més opcions de Sostenibilitat i energia
Alimentació

Estats Units

Alimentació


Tecnologia + Sostenibilitat

Arreu dels EUA ha augmentat de manera considerable la implementació de la tecnologia en l'elaboració dels aliments, impulsat sobretot per l’augment de la demanda d’aliments per fer dietes més saludables i sostenibles.

Desplegar més opcions de Tecnologia + Sostenibilitat

Les tendències mostren que el consumidor dels Estats Units està apostant de manera creixent per una alimentació saludable, vegetal, local i sostenible, que eviti el malbaratament alimentari. Destaca també l'interès per productes alimentaris funcionals, que aporten benestar i salut i estan enfocats a públics concrets (el canvi en les dietes infantils i la millora en l'alimentació dels sèniors són alguns exemples).

Amagar més opcions de Tecnologia + Sostenibilitat
Logística, e-commerce i distribució

Estats Units

Logística, e-commerce i distribució


E-commerce als Estats Units

Amb una taxa de penetració de l’ús d’internet de gairebé el 95%, no estar present a internet als Estats Units es perdre oportunitats de negoci. Es tracta del segon país a nivell mundial en despesa per càpita en internet.

Desplegar més opcions de E-commerce als Estats Units

Més enllà dels grans actors com Amazon, estan sorgint altres iniciatives digitals que, a nivell sectorial, faciliten molt l'accés a nous compradors, tant en B2C com en B2B. Destaquen plataformes (Rangeme, Material Bank, per exemple) que ajuden a visibilitzar les empreses catalanes davant de compradors majoristes, minoristes i/o prescriptors.

Amagar més opcions de E-commerce als Estats Units
Maquinària i béns d'equip

Estats Units

Maquinària i béns d'equip


Maquinària tecnològica per transformar la indústria

Les empreses americanes productores estan a la recerca continua d'avenços tecnològics que els aportin solucions per millorar la producció, per poder seguint sent competitives internacionalment.

Desplegar més opcions de Maquinària tecnològica per transformar la indústria

El baix atur i l’escassetat de mà d’obra fan que l'automatització sigui una necessitat. El conflicte comercial entre la Xina i els Estats Units, juntament amb la percepció de qualitat i innovació dels productes europeus, obre una finestra d'oportunitats per a les empreses de maquinària i béns de consum catalans. Tecnologia, innovació i sostenibilitat són les qualitats més valorades pels compradors americans.

Amagar més opcions de Maquinària tecnològica per transformar la indústria

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Estats Units: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial