ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Estats Units d'Amèrica

Always ahead (el país que sempre va un pas per endavant)

Oportunitats de negoci als Estats Units d'Amèrica a l'Amèrica del Nord i Central

Paper, cartró i packaging

Estats Units

Paper, cartró i packaging


Ecofriendly packaging

Les energies renovables són la font d’energia que més creix als Estats Units, amb un creixement del 100% entre els anys 2000 i 2018.

Desplegar més opcions de Ecofriendly packaging

Actualment, els Estats Units lideren en el mercat de l’eco packaging, i s'estima que seguiran liderant el mercat global: es preveu un creixement del 4,1% fins al 2024. Existeixen iniciatives del govern per promoure productes ecològics i una política estricta contra l'ús de productes que danyen el medi ambient, hi ha una major conscienciació per part de la població i cada cop més empreses consideren aquest aspecte clau per a la seva imatge.

Amagar més opcions de Ecofriendly packaging
Tèxtil i moda

Estats Units

Tèxtil i moda


US Fashion Consulting

Una estratègia ben definida és clau per introduir-se als EUA. El nou servei US Fashion Consulting assessora les empreses i marques catalanes en la definició d'aquesta estratègia (de llançament o expansió), tenint en compte aspectes clau.

Desplegar més opcions de US Fashion Consulting

Arran del llançament del servei US Fashion Consulting d’ACCIÓ el 2020, diverses empreses catalanes han conegut en profunditat els millors mecanismes, estratègies i oportunitats del sector de la moda, els accessoris i els complements. Les oportunitats estan presents per als segments que van des de la moda tradicional d'home, dona i nens fins a sectors especialitzats com el bany, les sabates i els complements. És necessari analitzar tant els sectors de venda minorista a través dels canals tradicionals i assistir a les fires i mercats dels merchandise marts de moltes grans ciutats nord-americanes com entendre els nous sistemes de venda per canals digitals i marketplaces, que obren noves oportunitats per a les empreses catalanes.

Amagar més opcions de US Fashion Consulting
Maquinària i béns d'equip

Estats Units

Maquinària i béns d'equip


Maquinària tecnològica per transformar la indústria

Les empreses americanes productores estan a la recerca continua d'avenços tecnològics que els aportin solucions per millorar la producció, per poder seguint sent competitives internacionalment.

Desplegar més opcions de Maquinària tecnològica per transformar la indústria

El baix atur i l’escassetat de mà d’obra fan que l'automatització sigui una necessitat. El conflicte comercial entre la Xina i els Estats Units, juntament amb la percepció de qualitat i innovació dels productes europeus, obre una finestra d'oportunitats per a les empreses de maquinària i béns de consum catalans. Tecnologia, innovació i sostenibilitat són les qualitats més valorades pels compradors americans.

Amagar més opcions de Maquinària tecnològica per transformar la indústria
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Estats Units

Automoció, moto i mobilitat lleugera


Innovació sobre rodes als Estats Units

Amb 17 milions d'unitats venudes anuals, es tracta del 2n mercat més gran en producció i venda de vehicles. La digitalització està transformant els sistemes de transport per dirigir-se cap a un model més ecològic, eficient i segur.

Desplegar més opcions de Innovació sobre rodes als Estats Units

L'electrificació i automatització del mercat automobilístic està augmentant el creixement i la inversió en start-ups, cosa que converteix Silicon Valley en el centre del disseny de la nova mobilitat. Les autoritats de diferents àrees metropolitanes, així com el mateix govern federal dels EUA, estan prioritzant les inversions de la xarxa de transports, incloent-hi solucions de mobilitat intel·ligents i sostenibles. Els sectors en què es preveu un important creixement són l'electrificació, hidrogen verd, vehicle autònom, carregadors elèctrics, bateries, desenvolupament de software, LIDAR i visió computacional, entre d'altres.

Amagar més opcions de Innovació sobre rodes als Estats Units

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Estats Units: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial