ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Estats Units d'Amèrica

Always ahead (el país que sempre va un pas per endavant)

Oportunitats de negoci als Estats Units d'Amèrica a l'Amèrica del Nord i Central

Vins, caves i begudes

Estats Units

Vins, caves i begudes


Vols vendre el teu vi als Estats Units?

Des de l’any 1996, el consum de vi als Estats Units ha augmentat més del 51%, de manera que aquest mercat s'ha convertit en el país líder en consum de vi (per davant de França i Itàlia), amb un consum de 33 milions d’hl anuals.

Desplegar més opcions de Vols vendre el teu vi als Estats Units?

Des de l'oficina d'ACCIÓ a Miami s'organitza el programa Catalan Wines USA, que, des del 2010, ha donat suport a més de 80 cellers catalans en la seva entrada i/o consolidació als EUA. El 65% dels cellers que participen en el Catalan Wines USA repeteixen en edicions següents. Gairebé la meitat dels cellers participants han tancat acords de distribució amb professionals nord-americans.

Amagar més opcions de Vols vendre el teu vi als Estats Units?
Indústria farmacèutica

Estats Units

Indústria farmacèutica


Pharma industry als EUA: líders en consum i en desenvolupament

El 2017, les vendes als Estats Units per al sector de la indústria farmacèutica van representar un 40% de les vendes mundials i s’estima que, el 2023, s'arribarà al 43,72%, de manera que s'assoliria un valor total de 685.450 milions de dòlars.

Desplegar més opcions de Pharma industry als EUA: líders en consum i en desenvolupament

L’elevada edat de la població, l’alta prevalença de malalties cròniques, l’increment del ingressos esperats en els propers anys i les decisions estratègiques de les empreses farmacèutiques per captar i desenvolupar nous productes innovadors, fan que els EUA siguin un mercat clau i ple d’oportunitats per a la indústria farmacèutica. A més, els EUA tenen un sistema de protecció intel·lectual molt ferm, que potencia la innovació i la millora dels tractaments existents, per donar suport als nous desenvolupaments farmacèutics i atraure la majoria de la inversió global de venture capital.

Amagar més opcions de Pharma industry als EUA: líders en consum i en desenvolupament
Cosmètica, benestar i economia silver

Estats Units

Cosmètica, benestar i economia silver


Cosmètica sostenible i diferencial

Els Estats Units són un dels 5 països que més cosmètics importen del món i un dels 4 mercats principals pel que fa a les exportacions catalanes del sector.

Desplegar més opcions de Cosmètica sostenible i diferencial

La situació viscuda el 2020 ha portat canvis importants als quals les empres del sector han hagut d’adaptar-se. Els interessos dels consumidors han variat, i això fa que les empreses hagin d'incorporar nous productes (plant-based, naturals o waterless, per exemple) i/o noves maneres d’arribar als clients (virtual try-on o personalització de producte, entre d'altres). Les empreses del sector que treballin en aquesta línia tenen oportunitats molt interessants al mercat dels EUA.

Amagar més opcions de Cosmètica sostenible i diferencial
Salut i serveis sanitaris

Estats Units

Salut i serveis sanitaris


Salut digital, bioimpressió i dispositius mèdics

Els EUA tenen el mercat més gran de dispositius mèdics i és on es troben les principals empreses med-tech, 400 de les quals a l'estat de Massachusetts.

Desplegar més opcions de Salut digital, bioimpressió i dispositius mèdics

L’estat ha apostat recentment per impulsar el sector de la salut digital, que inclou registres electrònics, portables, sistemes d’atenció, gestió de pagaments, big data i telemedicina. A més, les aplicacions potencials i múltiples de la bioimpressió en el camp de la medicina i la salut confereixen en aquest sector l’oportunitat sense límits de capgirar el concepte actual de regeneració i substitució de teixit humà en el pacient tractat. A partir de la pandèmia de la covid-19, les empreses enfocades a la salut digital han adquirit una gran atenció per part dels inversors.

Amagar més opcions de Salut digital, bioimpressió i dispositius mèdics

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Estats Units: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial