ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Estats Units d'Amèrica

Always ahead (el país que sempre va un pas per endavant)

Oportunitats de negoci als Estats Units d'Amèrica a l'Amèrica del Nord i Central

Salut i serveis sanitaris

Estats Units

Salut i serveis sanitaris


La salut en primer pla

Els EUA són el mercat més gran pel que fa als dispositius mèdics. Dominen una gran part del mercat farmacèutic mundial: les principals empreses de tecnologia mèdica i 5 de les 10 companyies farmacèutiques més grans del món són estatunidenques.

Desplegar més opcions de La salut en primer pla

Alguns estats han apostat per impulsar el sector de la salut digital, que inclou registres electrònics, portables, sistemes d’atenció, gestió de pagaments, dades massives i telemedicina. A més, l’elevada edat de la població, l’alta prevalença de malalties cròniques, l’increment del ingressos esperats en els propers anys i les decisions estratègiques de les empreses farmacèutiques per a captar i desenvolupar nous productes innovadors fan que els EUA siguin un mercat clau i ple d’oportunitats per a la indústria farmacèutica i dels dispositius mèdics.

Amagar més opcions de La salut en primer pla
Alimentació

Estats Units

Alimentació


Tecnologia alimentària + sostenibilitat

Arreu dels EUA ha augmentat de manera considerable la implementació de la tecnologia en l'elaboració dels aliments, impulsada sobretot per l’augment de la demanda d’aliments per a fer dietes més saludables i sostenibles.

Desplegar més opcions de Tecnologia alimentària + sostenibilitat

Les tendències mostren que els consumidors dels Estats Units estan apostant de manera creixent per una alimentació saludable, vegetal, local i sostenible, que eviti el malbaratament alimentari. Destaca també l'interès per productes alimentaris funcionals, que aportin benestar i salut i estiguin enfocats a públics concrets (el canvi en les dietes infantils i la millora en l'alimentació de la gent gran en són alguns exemples).

Amagar més opcions de Tecnologia alimentària + sostenibilitat
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Estats Units

Automoció, moto i mobilitat lleugera


Innovació sobre rodes als Estats Units

Amb 17 milions d'unitats venudes anuals, es tracta del 2n mercat més gran en producció i venda de vehicles. La digitalització està transformant els sistemes de transport per dirigir-se cap a un model més ecològic, eficient i segur.

Desplegar més opcions de Innovació sobre rodes als Estats Units

L'electrificació i automatització del mercat automobilístic està augmentant el creixement i la inversió en start-ups, cosa que converteix Silicon Valley en el centre del disseny de la nova mobilitat. Les autoritats de diferents àrees metropolitanes, així com el mateix govern federal dels EUA, estan prioritzant les inversions de la xarxa de transports, incloent-hi solucions de mobilitat intel·ligents i sostenibles. Els sectors en què es preveu un important creixement són l'electrificació, hidrogen verd, vehicle autònom, carregadors elèctrics, bateries, desenvolupament de software, LIDAR i visió computacional, entre d'altres.

Amagar més opcions de Innovació sobre rodes als Estats Units
Vins, caves i begudes

Estats Units

Vins, caves i begudes


Entrada al mercat vitivinícola més gran del món

Des de l’any 1996, el consum de vi als Estats Units ha augmentat més del 51%, cosa que ha convertit el país en líder en consum de vi (per davant de França i Itàlia), amb un consum de 33 milions d’hl anuals.

Desplegar més opcions de Entrada al mercat vitivinícola més gran del món

Des de l'Oficina Exterior de Catalunya a Miami s'organitza el programa Catalan Wines USA, que, des de 2010, ha donat suport a més de 80 cellers catalans per a entrar i/o consolidar-se en el mercat dels EUA. El65 % dels cellers que participen en el Catalan Wines USA repeteixen en edicions següents. Gairebé la meitat dels cellers participants han tancat acords de distribució amb professionals estatunidencs.

Amagar més opcions de Entrada al mercat vitivinícola més gran del món

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Estats Units: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial