ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Canadà

La desena economia del món

Oportunitats de negoci a Canadà i a l'Amèrica del Nord i Central

Alimentació

Canadà

Alimentació


El Canadà, un país que busca aliments de qualitat, sostenibles i variats

Amb una població diversa i creixent, cada cop més enfocada a l'alimentació sostenible i saludable, el mercat canadenc és molt atractiu per productes alimentaris: orgànics, funcionals, vegans, vegetarians, ètnics... La baixada dels preus del transport el darrer any ha fet que la importació de productes catalans torni a ser competitiva.

Amagar més opcions de El Canadà, un país que busca aliments de qualitat, sostenibles i variats
Indústria farmacèutica

Canadà

Indústria farmacèutica


Com es poden aprofitar les oportunitats del sector farmacèutic canadenc

Entre les àrees emergents dels productes biofarmacèutics, es troben les teràpies gèniques i cel·lulars i les nanomedicines. La recerca i el desenvolupament de medicaments es duen a terme cada vegada més mitjançant socis externs.

Desplegar més opcions de Com es poden aprofitar les oportunitats del sector farmacèutic canadenc

Entre el 2011 i el 2020, les exportacions i importacions canadenques de productes farmacèutics van augmentar entre un 143 % i un 58 %, respectivament. Els Estats Units són el principal soci comercial del Canadà, amb un 64 % de les exportacions i un 29 % de les importacions el 2020. D'altra banda, el 48 % de les importacions provenen de la Unió Europea. Els productes farmacèutics són el segon component més important de la despesa sanitària, i representen gairebé un 15,2 % de la despesa total.

Amagar més opcions de Com es poden aprofitar les oportunitats del sector farmacèutic canadenc
Energia i recursos

Canadà

Energia i recursos


Mercat energètic canadenc: tecnologies netes i sostenibilitat

El Canadà té energia de tota mena: petroli, hidrogen, nuclear, solar, eòlica, biomassa... Tecnologies que poden permetre que siguin més eficaces produint menys emissions poden tenir oportunitats en el mercat.

Desplegar més opcions de Mercat energètic canadenc: tecnologies netes i sostenibilitat

El Canadà se centra en el desenvolupament i en l'adopció de tecnologies netes per reduir les emissions de GES i promoure pràctiques sostenibles. Hi ha oportunitats en àrees com la captura i l'emmagatzematge de carboni, l'eficiència energètica, les tecnologies de xarxes intel·ligents i les solucions de transport sostenible. Eficiència energètica i conservació: També s’estan promovent activament mesures d'eficiència energètica i conservació per reduir el consum d'energia i les emissions. Hi ha oportunitats en la gestió de l'energia, els retroadaptats i el desenvolupament de tecnologies i solucions energèticament eficients.

Amagar més opcions de Mercat energètic canadenc: tecnologies netes i sostenibilitat
Maquinària i béns d'equip

Canadà

Maquinària i béns d'equip


Es cerquen solucions d'automatització per mitigar la manca de mà d'obra

Next Generation Manufacturing Supercluster of Canada: la xarxa de fabricació avançada del Canadà és una constel·lació d'empreses industrials i noves empreses, investigadors i inversors i laboratoris finançats pel Govern, entre d'altres.

Desplegar més opcions de Es cerquen solucions d'automatització per mitigar la manca de mà d'obra

Actualment, el nou superclúster de fabricació avançada ha aprovat 166 projectes, ha invertit 607 M CAD, ha creat 1.100 ocupacions secundades directament per a projectes amb 5.013 socis i s'espera que es creïn 12.000 llocs de treball en els pròxims 10 anys.

Amagar més opcions de Es cerquen solucions d'automatització per mitigar la manca de mà d'obra

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Canadà: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial