ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Canadà

La desena economia del món

Oportunitats de negoci a Canadà i a l'Amèrica del Nord i Central

Energia i recursos

Canadà

Energia i recursos


Canada Growth Plan, l'ambiciós pla d'infraestructura energètica del Canadà

Canadà posseeix un generós pla d'inversions públiques que se centra en 5 propostes: 2.500 milions de dòlars canadencs en energia neta, 2.000 milions de dòlars canadencs en remodelacions d'edificis a gran escala per augmentar l'eficiència energètica.

Desplegar més opcions de Canada Growth Plan, l'ambiciós pla d'infraestructura energètica del Canadà

1.500 milions de dòlars canadencs per accelerar la transició cap a la utilització d'autobusos de zero emissions i infraestructura de càrrega, 2.000 milions de dòlars canadencs per connectar 750.000 llars i PIMEs de comunitats desateses a la xarxa de banda ampla, 1.500 milions de dòlars canadencs en projectes de regadiu agrícola.

Amagar més opcions de Canada Growth Plan, l'ambiciós pla d'infraestructura energètica del Canadà
TIC i transformació digital

Canadà

TIC i transformació digital


TIC: software, serveis de comunicació i comercialització de les TIC

El Canadà gastarà 10.000 milions de CAD en infraestructura per impulsar la recuperació econòmica de la pandèmia, mitjançant la creació d'uns 60.000 nous llocs de treball.

Desplegar més opcions de TIC: software, serveis de comunicació i comercialització de les TIC

Concretament, el 41% dels fons privats en R+D del país es dediquen a aquest sector. Els principals subsectors TIC són el software (40%), els serveis de comunicacions (30,9%) i la comercialització de les TIC (24,9%). Dins d’aquests subsectors, les majors oportunitats es troben en les àrees de la ciberseguretat, la IoT, el blockchain, el software per empreses, la computació cognitiva, les API, les fintech i les big data.

Amagar més opcions de TIC: software, serveis de comunicació i comercialització de les TIC
Alimentació

Canadà

Alimentació


Canadà, el gran importador d'aliments

Canadà és comprador de matèries primeres durant la major part de l'any. Les tensions actuals en les cadenes de subministres a nivell mundial han fet que la demanda de productes frescos com fruites, verdures, peix i altres s'hagi incrementat.

Desplegar més opcions de Canadà, el gran importador d'aliments

Canadà és comprador de matèries primeres durant la major part de l'any. Les tensions actuals en les cadenes de subministres a nivell mundial han fet que la demanda de productes frescos com fruites, verdures, peix i altres s'hagi incrementat. També tenen una tendència a la alça el consum de plats ja preparats, la proteïna vegetal i els productes vegans.

Amagar més opcions de Canadà, el gran importador d'aliments
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Canadà

Automoció, moto i mobilitat lleugera


Missió Smart City a Toronto

Des del 2018, el govern del Canadà destina 300 milions de dòlars canadencs, per a un període d'11 anys, al desenvolupament i la promoció de les ciutats intel·ligents.

Desplegar més opcions de Missió Smart City a Toronto

El 2019, ACCIÓ i Polítiques Digitals van signar un acord amb el Toronto Board of Trade en el marc de la Smart City Expo. Dins d'aquest acord, hi havia una sèrie d'activitats planificades cada any. El 2022, està previst que una delegació catalana viatgi a Toronto. Es preveuen una sèrie de visites de grups, reunions individuals, així com assistir a l'esdeveniment de la Smart City de Toronto prevista per setembre del 2022.

Amagar més opcions de Missió Smart City a Toronto

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Canadà: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial