ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Costa Rica

La més envejada d'Amèrica Llatina

Coneix l’Oficina Exterior de Catalunya que t'ajudarà a fer negocis a Costa Rica

Oportunitats de negoci a Costa Rica i a l'Amèrica del Nord i Central

Salut i serveis sanitaris

Costa Rica

Salut i serveis sanitaris


Demanda àmplia: equips mèdics, fàrmacs, serveis i infraestructures

Hi ha una demanda constant d'innovació en equipaments, tecnologies, fàrmacs i consumibles mèdics amb inversió del sector públic i del sector privat, amb un ecosistema de clíniques i centres hospitalaris privats d'alta qualitat.

Desplegar més opcions de Demanda àmplia: equips mèdics, fàrmacs, serveis i infraestructures

Actualment hi ha presents aproximadament uns 50 fabricants de productes farmacèutics, substàncies químiques i productes de sanitat vegetal i animal que són multinacionals rellevants que distribueixen regionalment. Aquesta aposta per Costa Rica està ajudant a posicionar el país a la regió en el sector salut, i per tant està fent més necessària l'entrada de solucions innovadores i diferenciades en tots els àmbits del sector.

Amagar més opcions de Demanda àmplia: equips mèdics, fàrmacs, serveis i infraestructures
Economia circular

Costa Rica

Economia circular


Gestió sostenible: adopció de models de gestió i tecnologies

A Costa Rica el nou govern té planificat reglamentar part de la Llei Integral de Gestió de Residus per definir un marc normatiu que generi els incentius per la creació d'un mercat de residus de la construcció valoritzats.

Desplegar més opcions de Gestió sostenible: adopció de models de gestió i tecnologies

La creació de nous gestors de residus, la construcció de noves plantes de tractament (triatge) i la valorització o disposició final de residus de la construcció requereix materials i equips i serveis de consultoria i d'impacte mediambiental. Institucionalment el país es troba en el procés de definició del reglament que especifiqui i procedimenti la gestió i valorització dels residus.

Amagar més opcions de Gestió sostenible: adopció de models de gestió i tecnologies
Maquinària i béns d'equip

Mèxic

Maquinària i béns d'equip


Necessitat de maquinària especialitzada industrial i agrícola

L'arribada de noves inversions al mercat està generant una demanda de maquinària que el mercat mexicà no fabrica, sobretot en temes industrials i agrícoles, enfocada a la millora de processos.

Desplegar més opcions de Necessitat de maquinària especialitzada industrial i agrícola

Mèxic és exportador de productes agrícoles als Estats Units. Els principals productes són alvocats, llimones, mangos, hortalisses i raïms. Per a la competitivitat d'aquests productes i el seu processament es requereix maquinària especialitzada i amb compliment de normes internacionals de qualitat. Aquest tipus de maquinària no es fabrica al país, per la qual cosa s'abasteix mitjançant la importació de maquinària agrícola d’altres mercats. Una altra necessitat és l'enfocada a la producció agrícola controlada en hivernacles, que requereix tant serveis especialitzats com equipaments i experiència d'empreses estrangeres. Alguns fabricants catalans de maquinària agrícola han trobat bon mercat a Mèxic.

Amagar més opcions de Necessitat de maquinària especialitzada industrial i agrícola
Salut i serveis sanitaris

República Dominicana

Salut i serveis sanitaris


Apostant pel turisme mèdic

República Dominicana és un dels primers països a l'Amèrica Llatina en el rànquing de l'índex de turisme mèdic i genera uns ingressos de més de 225 milions d'USD anuals.

Desplegar més opcions de Apostant pel turisme mèdic

El turisme mèdic requereix infraestructura clínica i equips avançats per oferir serveis mèdics d'estàndard internacional i aprofitar la provisió de tractaments mèdics especialitzats (tractaments estètics, odontològics, oftalmològics i altres) i la connectivitat i infraestructura hotelera existent al país. Grups proveïdors de serveis de salut amb infraestructura hospitalària local i internacional ja estan executant estratègies de captació del turisme mèdic de tota la regió d'Amèrica central i el Carib.

Amagar més opcions de Apostant pel turisme mèdic

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Amèrica del Nord i Central: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial