ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Singapur

Singapur, centre de negoci del sud-est asiàtic

Singapur és un mercat altament desenvolupat, obert, estable i amb una renda per càpita més elevada que la de la majoria de països desenvolupats i un atur pràcticament inexistent. Passa per ser el centre logístic d'Àsia i és un dels llocs del món on és més fàcil fer-hi negocis. Té una fiscalitat molt competitiva, una legislació laboral "pro-business" i l'anglès està consolidat com a idioma de negoci.

Activitats i missions sobre Singapur, el sud-est asiàtic i Oceania

Consulta la informació d'activitats anteriors

Dilluns, 07 desembre 2020

Oportunitats de negoci a Singapur, al sud-est asiàtic i a Oceania

Electrònica i electricitat

Singapur

Electrònica i electricitat


L'evolució puntera al sector electrònic

L'Electronics Industry Transformation Map (ITM) nacional té per objectiu fer créixer i transformar el sector a través de la productivitat, l'automatització i la millora de la barreja de productes manufacturats.

Desplegar més opcions de L'evolució puntera al sector electrònic

Algunes de les foneries de semiconductors més grans del món tenen plantes a Singapur, a més d'altres empreses d'assemblatge i proves per a semiconductors. Singapur també és un centre internacional en la cadena de subministrament per a productes que van des de productes de memòria i emmagatzematge a sistemes microelectromecànics (MEMS), amb l'ecosistema necessari de materials i d'equipament.

Amagar més opcions de L'evolució puntera al sector electrònic
Wellness & Beauty

Singapur

Wellness & Beauty


Singapur, la porta d'entrada a Àsia

Singapur és l'entrada al continent asiàtic, on la preocupació per la bellesa va en augment i cada cop es demanden més productes occidentals.

Desplegar més opcions de Singapur, la porta d'entrada a Àsia

Els productes cosmètics, les fragàncies, les tendències de moda i la demanda de serveis de spa o massatges van a l'alça. La proliferació a tot el continent dels concursos de moda i bellesa fa que augmenti exponencialment la preocupació per la cura del cos i, per tant, creix la demanda de productes de farmàcia i de maquillatge. Singapur té l'ecosistema perfecte per facilitar l'entrada d'empreses estrangeres.

Amagar més opcions de Singapur, la porta d'entrada a Àsia
TIC i transformació digital

Singapur

TIC i transformació digital


Fintech al Sud-est asiàtic

Segons la consultora Deloitte, el 2018, les inversions al sud-est asiàtic, al sector fintech, van experimentar un creixement del 30 % en relació amb l'any anterior, amb projeccions d'arribar als 72.000 milions de USD el 2022.

Desplegar més opcions de Fintech al Sud-est asiàtic

"Singapur, que històricament ha estat un centre financer de primer ordre mundial, està prenent tot tipus de mesures per integrar les noves tecnologies al seu sistema i, d'aquesta manera, evitar que el desplacin. Un bon exemple és la creació d’un regulatory sandbox l'any 2016 (Espanya l'aprovarà aquest any 2020). Es tracta d'un espai controlat per realitzar proves amb tecnologies fintech innovadores en espais als quals encara no hi ha un marc legal/regulador.
En breu també s'emetran 5 llicències de banca digital a entitats no bancàries, una mesura presa per facilitar l’entrada al sector bancari de les empreses tecnològiques. "

 

Amagar més opcions de Fintech al Sud-est asiàtic
Economia circular

Singapur

Economia circular


Urgència en el tractament de residus a Singapur

L'únic abocador de residus a Singapur té 15 anys més de capacitat. Són urgents alternatives que permetin allargar-ne la vida útil i que suposin la reducció de la generació de residus.

Desplegar més opcions de Urgència en el tractament de residus a Singapur

La recollida i el tractament dels residus segueixen essent camps d'actuació crítics per al Govern del país. S’espera que el darrer abocador disponible del país, a Semakau, arribi al seu límit el 2035, una dècada abans del que inicialment s'havia projectat. L'agència nacional del medi ambient busca establir col·laboracions amb la indústria per augmentar la taxa de reciclatge total al 70% i, en particular, per millorar el reciclatge domèstic i d'alguns productes concrets (aliments, plàstic, paper i cartró). També s'estudien solucions tant per allargar novament la vida útil de l'abocador a través de la utilització econòmica de les cendres dipositades com fórmules per tractar el tema en origen, és a dir, reduir la generació de residus.

Amagar més opcions de Urgència en el tractament de residus a Singapur

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Singapur: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial