ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Xile

L'atractiva economia del primer productor mundial de coure

Oportunitats de negoci a Xile i a l'Amèrica del Sud

Cosmètica, benestar i economia silver

Xile

Cosmètica, benestar i economia silver


Cosmètics i electrodomèstics de cura personal

S'identifica un creixement d’aproximadament més del 80 % en consum intern de productes de bellesa i cosmètics, en el període 2017-2020.

Desplegar més opcions de Cosmètics i electrodomèstics de cura personal

El recent creixement de la immigració procedent de països caribenys i centreamericans ha incrementat substancialment la demanda de productes cosmètics que, davant l'escassetat de la capacitat productiva nacional, ha generat una evolució creixent de les importacions en diversos tipus i formats de producte.

Amagar més opcions de Cosmètics i electrodomèstics de cura personal
TIC i transformació digital

Xile

TIC i transformació digital


Transformació digital aplicada a tots els àmbits i sectors productius

Els entorns de transformació digital en general, aplicats a indústria 4.0, virtualització d'entorns de treball, etc., han incrementat la seva demanda basada en els requeriments imposats per la crisi de la covid-19.

Desplegar més opcions de Transformació digital aplicada a tots els àmbits i sectors productius

De forma general, la crisi de la covid-19 i les conseqüents mesures d'adaptació al teletreball han accelerat de forma exponencial els processos de transformació digital, fins i tot en sectors empresarials on aquest procés evolucionava de forma més lenta. D'aquesta manera, entorns com l'e-health, els entorns de virtualització, UAV, etc. estan en nivells mai assolits d'implantació. Per la seva banda, l'entorn de l'e-learning o la transformació de la formació tradicional a entorns virtuals, en un país amb una alta taxa de formació de postgraus i màster, estan generant demanda d'eines especialitzades degudament contrastades.

Amagar més opcions de Transformació digital aplicada a tots els àmbits i sectors productius
Paper, cartró i packaging

Xile

Paper, cartró i packaging


Xile és un país intensiu en la indústria d'envasos i embalatges, i vol ser reconegut a nivell regional com a referent en matèria de packaging i la seva cadena de valor. Per aquest motiu, han treballat molt (i continuen buscant solucions) per millorar la problemàtica de les empreses usuàries i consumidors finals quant a la reciclabilitat dels seus materials. També són d’interès prioritari avenços tecnològics que permetin incrementar el rendiment, la innocuïtat i la seguretat alimentària.

Amagar més opcions de
Economia circular

Xile

Economia circular


Full de Ruta Economia Circular 2020-2040: CE Hotspot 2023 - Xile

Amb l'objectiu d'impulsar mesures que disminueixin la demanda de recursos, reduir l’impacte ambiental, regenerar l'entorn i protegir el patrimoni ambiental, Xile aposta per l’economia circular i la sostenibilitat com a futur model de societat.

Desplegar més opcions de Full de Ruta Economia Circular 2020-2040: CE Hotspot 2023 - Xile

L’entrada en vigor de la llei núm. 29.920, “Marc per a la Gestió de Residus, la Responsabilitat estesa del Productor i Foment del Reciclatge” té associat un reglament vigent des del 14 de març del 2017. A l'article número 3 s'esmenten els instruments destinats a prevenir la generació de residus, entre els quals hi figuren: ecodisseny, certificació, retolació i etiquetatge d'un o més productes, sistemes de dipòsits i reemborsaments, mecanismes de separació en origen i recollida selectiva de residus i mecanismes per assegurar un maneig ambiental racional de residus.

Amagar més opcions de Full de Ruta Economia Circular 2020-2040: CE Hotspot 2023 - Xile

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Xile: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial