Delegació de Tarragona
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Delegació de Tarragona

Des de la delegació de Tarragona es treballa per conèixer de primera mà les necessitats de les empreses, per detectar oportunitats de negoci i per adequar els instruments d’ACCIÓ a la realitat local.

Si la teva empresa està ubicada en aquest territori i vols assessorament personalitzat, contacta amb l’equip de la delegació de Tarragona.

Des de la delegació de Tarragona t'ajudem a fer negoci a...

  • L'Alt Camp
  • El Baix Camp
  • El Baix Penedès
  • La Conca de Barberà
  • El Priorat
  • El Tarragonès

La teva delegació a Tarragona

El camp de Tarragona és una àrea diversa, amb una significativa presència de multinacionals, però també conformada per un important teixit de pimes i micro empreses.

A més dels sectors més coneguts (química, plàstics, energia, agroalimentació i turisme), la zona compta amb importants empreses dels àmbits de la nutrició animal, la salut, el paper i l’embalatge, l’automoció, la logística, i els transformats metàl·lics.

La primera destinació de les exportacions és Europa, principalment França, Alemanya i Itàlia, seguits dels Estats Units. Tarragona compta amb el segon port més important de Catalunya i bones infraestructures per a la innovació, amb centres tecnològics de referència.

La delegada, Mònica Boquera, és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, màster en Polítiques Públiques i Socials per la Universitat Pompeu Fabra i la John Hopkins University, màster en Direcció i Gestió d’Administracions Locals, i postgrau en Estructura i Funcionament de la Unió Europea. La seva experiència professional ha estat sempre vinculada a organismes públics de suport a l’empresa i a l’emprenedoria.

La teva delegació a Tarragona

Ubicació

C/ Pompeu Fabra, 1
43004 TarragonaContacta'ns

Alt Penedès, Garraf i Maresme
93 476 72 51

Alt Pirineu i Aran
973 35 55 52

Catalunya Central
93 693 02 09

Girona
872 97 59 91

Lleida
973 24 33 55

Tarragona
977 25 17 17

Terres de l'Ebre
977 49 54 00