ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Taiwan - Xina

Una de les economies més dinàmiques d'Àsia

Oportunitats de negoci de Taiwan a Extrem Orient

Electrònica i electricitat

Taiwan - Xina

Electrònica i electricitat


Taiwan, un mercat on produir i vendre

El mercat de l´electrònica de consum de Taiwan augmenta ràpidament, impulsat per l'adopció creixent i la popularitat de la tecnologia sense cables present cada dia en més varietat de dispositius electrònics.

Desplegar més opcions de Taiwan, un mercat on produir i vendre

Els avenços com l'aparició de l'IdC a les bandes de fitness i la creixent popularitat dels dispositius intel·ligents ofereixen una oportunitat per al creixement del mercat en aquest país.
Per altra banda, al voltant del 90 % dels xips d'ordinador del món es fabriquen a Taiwan. La seva excel·lència en la fabricació d'equips originals, a més d'una cadena de subministrament completa per a aquest sector, fan que Taiwan tingui una de les indústries de semiconductors més fortes del món. La indústria d'alta tecnologia és el sector més important de l'economia taiwanesa actual, i responsable d'aproximadament el 35 % de les exportacions taiwaneses.

Amagar més opcions de Taiwan, un mercat on produir i vendre
Alimentació

Taiwan - Xina

Alimentació


Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu

Els consumidors són molt més conscients que mai. Volen, a banda del disseny, saber com s’elaboren els productes, com s’entreguen, com són d´ètics, quina sostenibilitat i quina seguretat tenen.

Desplegar més opcions de Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu

Els consumidors de Taiwan són fidels a les marques, però també cada vegada més atents als preus. La qualitat i el servei postvenda són els altres factors principals que influeixen en el comportament dels consumidors. Passar temps en línia és ara una de les activitats preferides dels consumidors taiwanesos; són molt actius a les xarxes socials i els agrada visitar les botigues en línia.
Amb un considerable estalvi, pensions i inversions, els consumidors grans tenen ara un poder de despesa més elevat que qualsevol altre segment, ja que els adults joves que s’enfronten a un salari més baix i un elevat preu de l’habitatge. Els nous jubilats són experts en tecnologia i busquen gastar els seus diners en experiències vitals enriquidores.

Amagar més opcions de Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu
Energia i recursos

Taiwan - Xina

Energia i recursos


L'Electricity Act de Taiwan permet el lliure comerç d'energia verda

Taiwan té un objectiu ambiciós d'assoliment de capacitat de generació d'energia verda per al 2025: té prevista una inversió de fins a 60.000 milions de USD en instal·lacions d’energia verda i estimularà la inversió en camps relacionats.

Desplegar més opcions de L'Electricity Act de Taiwan permet el lliure comerç d'energia verda

El Govern de Taiwan està implementant un Programa de Desenvolupament d'Infraestructures de Futur que fomenta la inversió en energia verda, prioritzant la fotovoltaica, l'energia eòlica marina i la construcció d'instal·lacions que donin suport a la investigació i el desenvolupament a llarg termini. Basant-se en les necessitats nacionals, Taiwan atraurà inversions nacionals i estrangeres, així com proveïdors de solucions per a transformar-se en una base important per a la indústria de l'energia verda a l'Àsia.
D'entre els incentius, per exemple, cal esmentar que la maquinària importada que encara no es fabriqui al país podrà gaudir d'importacions sense aranzels. Entre d'altres, també hi haurà subvencions per a l'R+D en tecnologies netes.

Amagar més opcions de L'Electricity Act de Taiwan permet el lliure comerç d'energia verda
Salut i serveis sanitaris

Corea del Sud

Salut i serveis sanitaris


Aliments, productes de bellesa i de cura i tecnologia animal

Productes d'alimentació, cura personal (xampús i sabons orgànics), salut animal (cura bucal i medicaments) i tecnologia animal (dispensadors d'aigua i menjar automàtics, càmeres, CTTV domèstics i joguines automàtiques).

Desplegar més opcions de Aliments, productes de bellesa i de cura i tecnologia animal

Segons la industria, a la fi de l'any 2020, s'havien registrat 6.040.000 de llars amb mascotes a Corea de Sud. Això representa el 29,7 % del total de les llars registrades.
S'espera que el mercat dels animals de companyia continuï creixent ràpidament. L'any passat (2020) va assolir un valor aproximat de 1.700 milions de dòlars i s'espera que arribi aproximadament als 4.000 milions de dòlars el 2027.

Amagar més opcions de Aliments, productes de bellesa i de cura i tecnologia animal

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Extrem Orient: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial