ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L'empresa tecnològica Toro Development trasllada la seu central de Taiwan a Barcelona

Toro Development, que es dedica al pagament a través del mòbil, està llançant una plataforma europea independent de 'mobile wallet' que inclou pagaments, fidelització i transport públic

Nota de premsa d’ACCIÓ
  • Toro Development, que es dedica al pagament a través del mòbil, està llançant una plataforma europea independent de 'mobile wallet' que inclou pagaments, fidelització i transport públic.
  • Per l’obertura de la central a Barcelona, Toro ha comptat amb el suport de Catalonia Trade&Investment. A més, l’empresa ha obtingut 1,9 milions d’euros de finançament de la convocatòria per a pimes SME Instrument del programa Horizon 2020.
  • Toro Development ha facturat prop d’1,3 milions d’euros el passat 2015, un 60% més que fa dos anys. Compta actualment amb 30 treballadors a Barcelona i preveu incrementar-ho aquest any.

L’empresa emergent de capital francès Toro Development ha traslladat la seva seu central de Taiwan a Barcelona per estar més a prop del seu mercat objectiu, l’europeu. Des del 2007, Toro es dedica a l’àmbit ‘mobile wallet’. Aquest sistema, a través dels telèfons intel·ligents i amb el màxim nivell de seguretat, permet fer el pagament de qualsevol import a tot tipus de comerços o transports. El ‘mobile wallet’ facilita també l’accés a espais on és necessària la identificació personal. Actualment, Toro Development està llançant una plataforma europea independent de 'mobile wallet' que inclou pagaments, fidelització i transport públic.

Per a l’obertura de la seu central a Barcelona, Toro Development ha comptat amb el suport de Catalonia Trade&Investment, l’àrea d’atracció d’inversió estrangera de la Generalitat. A més, l'empresa ha obtingut 1,9 milions d’euros de finançament de la convocatòria per a pimes SME Instrument, un dels nous programes de l'Horizon 2020 orientat específicament a les pimes. El Govern, a través d’ACCIÓ, assessora les empreses catalanes en tots els passos per accedir a aquest finançament.

El CEO de Toro Development, Laurent Renard, explica que la companyia ha optat per instal·lar-se a Catalunya i desplegar-hi la seva plataforma 'mobile wallet' perquè "és un dels llocs on el pagament per mòbil té una forta arrencada ja que els bancs de l’Estat espanyol porten molts anys invertint en el pagament contactless". A més, Renard opina que "Barcelona és la ciutat més dinàmica de l’Estat per a la indústria TIC ja que tant la Generalitat com l’Ajuntament han apostat pel sector mòbil i això es reflecteix en el fet que el Mobile World Congress se celebri a Barcelona fins el 2023".

El passat 2015, Toro Development va facturar prop d’1,3 milions d’euros incrementant en més d’un 60% els ingressos de fa dos anys. Per a l’oficina de Barcelona, Toro Development compta amb 30 treballadors, de 7 nacionalitats diferents, dels quals 5 provenen del país asiàtic. La previsió de la companyia és arribar a la quarantena aquest 2016. Recentment l’empresa ha obert també una oficina a París.

L'empresa tecnològica Toro Development trasllada la seu central de Taiwan a Barcelona