ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Cuba

Camí d'una obertura més gran

Oportunitats de negoci a Cuba i a l'Amèrica del Nord i Central

Indústria farmacèutica

Cuba

Indústria farmacèutica


Cooperació en biotecnologia

Els ingressos en divises derivats de les exportacions de la indústria biotecnològica cubana superen els 9.000 milions de dòlars anuals gràcies a un sòlid ecosistema de centres de recerca en biotecnologia, així com laboratoris farmacèutics públics.

Desplegar més opcions de Cooperació en biotecnologia

El consorci públic biotecnològic i farmacèutic BioCubaFarma està format per 32 empreses, les quals al seu torn compten amb 64 línies de producció. Els principals productes dins la seva cartera són els biofàrmacs per a la prevenció i el tractament de diferents malalties (càncer, malalties infeccioses, afeccions cardiovasculars, diabetis), així com reactius diagnòstics i equips mèdics. BioCubaFarma valora positivament la cooperació en la recerca en projectes d'investigació.

Amagar més opcions de Cooperació en biotecnologia
Construcció sostenible i infraestructures

Cuba

Construcció sostenible i infraestructures


Materials i maquinària per a la construcció

La infraestructura hotelera cubana requereix proveïdors d'equipaments, materials i acabats per executar els seus plans de manteniment i rehabilitació.

Desplegar més opcions de Materials i maquinària per a la construcció

Els principals grups empresarials turístics desenvolupen l'activitat hotelera mitjançant la restauració d'instal·lacions d'allotjament existents. Els nous projectes que així ho requereixin inclouen la construcció de noves infraestructures complementàries. Aquests processos impliquen importar la major part dels materials i equipaments i acabats pel manteniment dels hotels mitjançant les empreses importadores especialitzades.

Amagar més opcions de Materials i maquinària per a la construcció
Maquinària i béns d'equip

Mèxic

Maquinària i béns d'equip


Necessitat de maquinària especialitzada industrial i agrícola

L'arribada de noves inversions al mercat està generant una demanda de maquinària que el mercat mexicà no fabrica, sobretot en temes industrials i agrícoles, enfocada a la millora de processos.

Desplegar més opcions de Necessitat de maquinària especialitzada industrial i agrícola

Mèxic és exportador de productes agrícoles als Estats Units. Els principals productes són alvocats, llimones, mangos, hortalisses i raïms. Per a la competitivitat d'aquests productes i el seu processament es requereix maquinària especialitzada i amb compliment de normes internacionals de qualitat. Aquest tipus de maquinària no es fabrica al país, per la qual cosa s'abasteix mitjançant la importació de maquinària agrícola d’altres mercats. Una altra necessitat és l'enfocada a la producció agrícola controlada en hivernacles, que requereix tant serveis especialitzats com equipaments i experiència d'empreses estrangeres. Alguns fabricants catalans de maquinària agrícola han trobat bon mercat a Mèxic.

Amagar més opcions de Necessitat de maquinària especialitzada industrial i agrícola
Paper, cartró i packaging

Jamaica

Paper, cartró i packaging


Sistemes d'envasat per a alimentació

Aproximadament un 30 % de les exportacions de productes de Jamaica són productes alimentaris, begudes i productes agrícoles (cacau, cafè, te, fruites i hortalisses). Sistemes d'envasat i matèries primeres (plàstic, paper-carbó, etc.) poden ser proveïts per empreses catalanes.

Amagar més opcions de Sistemes d'envasat per a alimentació

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?