ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a França

El soci número 1 del negoci català

Oportunitats de negoci a França i a l'Europa occidental

Química i plàstics

França

Química i plàstics


Química verda i solucions de reciclatge del plàstic

La química verda a França és transversal i està present a molts sectors industrials. Hi ha diverses oportunitats de mercat, especialment en els subsectors dels bioplàstics, la bioenergia o la nanocel·lulosa.

Desplegar més opcions de Química verda i solucions de reciclatge del plàstic

La Unió de les Indústries Químiques Franceses es va comprometre a fabricar un 20 % de productes químics amb productes biobased; el sector de la química verda a França creix un 6 % anual. Es busquen especialistes en biorefineria, nanocel·lulosa, catàlisi enzimàtica i fermentació. Hi ha un fort suport a inversions per desenvolupar el reciclatge i per modernitzar els mitjans de recollida, de classificació i de recuperació de residus.

Amagar més opcions de Química verda i solucions de reciclatge del plàstic
Matèries primeres i transformació del metall i altres materials

França

Matèries primeres i transformació del metall i altres materials


Economia blava i gestió de l'aigua

El govern francès inverteix 650 milions d'euros per al sector marítim i engega un pla d'acció per a una gestió resilient i concertada de l'aigua.

Desplegar més opcions de Economia blava i gestió de l'aigua

A França, l'economia blava representa una gran oportunitat. Amb una superfície de 10,2 milions de km², el 97 % dels quals a l'estranger, la ZEE de França és la segona més gran del món, just per darrere de la dels Estats Units i per davant d'Austràlia. Pel que fa a la gestió de l'aigua, el 20 % del territori nacional està subjecte a restriccions d'aigua cada estiu a causa del dèficit hídric. La recerca d'una gestió optimitzada es transmet a tots els sectors, des del sector immobiliari fins a l'agricultura i la indústria. Davant dels problemes de l'aigua per motius ambientals i econòmics, les organitzacions busquen tecnologies per a una gestió més eficient de l'aigua.

Amagar més opcions de Economia blava i gestió de l'aigua
Biotecnologia

França

Biotecnologia


Innovació i competitivitat en bioteràpies i bioproducció a França

França vol convertir-se en un líder mundial en bioteràpies i bioproducció donant suport financer al desenvolupament del teixit industrial i reduint les traves administratives pels assaigs clínics i la comercialització de nous tractaments.

Desplegar més opcions de Innovació i competitivitat en bioteràpies i bioproducció a França

El país s'ha marcat l'objectiu de disposar l'any 2030 d'almenys 20 biomedicines contra càncers, malalties emergents i malalties cròniques, incloses les relacionades amb l'edat. Per assolir-ho, el Govern francès invertirà 800 milions d'euros per convertir el país en un líder en bioteràpies i bioproducció a nivell internacional, donant suport al desenvolupament de noves bioteràpies i del teixit industrial del sector per tal de no dependre al 95 % de les bioteràpies estrangeres. A més, s'han adoptat una sèrie de mesures per simplificar i accelerar els tràmits administratius per obtenir autoritzacions, especialment per a les teràpies innovadores amb un fast track per a les autoritzacions d'assaigs.

Amagar més opcions de Innovació i competitivitat en bioteràpies i bioproducció a França
Energia i recursos

França

Energia i recursos


França, un país compromès amb la descarbonització de la indústria

El govern francès destinarà 1.200 milions d’euros a la millora de l’eficiència energètica, a nous processos de fabricació, a l’electrificació i a la producció de calor descarbonitzada de la indústria.

Desplegar més opcions de França, un país compromès amb la descarbonització de la indústria

Les mesures de descarbonització de la indústria suposen oportunitats per als proveïdors industrials que ofereixin maquinària i solucions per millorar l'eficiència energètica i per transformar els processos que permetin contribuir significativament a la descarbonització de la indústria.

Amagar més opcions de França, un país compromès amb la descarbonització de la indústria

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

França: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial