ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Cooltra, promovent la mobilitat sostenible a París amb el suport d'ACCIÓ

Casos d'empresa   Oriol Marimón-Clos, director general de B2C

L'empresa dedicada al lloguer de motocicletes compartides Cooltra ha rebut el suport d’ACCIÓ per expandir-se a una nova ciutat, París. Es tracta de la setena ciutat on l'empresa hi té presència. No et perdis la seva experiència!

París ha estat la ciutat escollida per Cooltra per seguir el camí de l’expansió internacional. Aquesta empresa catalana, dedicada al lloguer de motocicletes d’ús compartit, ha entrat amb força a la ciutat francesa on ja disposa de més de 2.000 motos -la flota més gran que tenen a una ciutat- i amb 50.000 usuaris registrats.

Per fer possible aquesta nova expansió, Cooltra ha comptat amb el suport de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a París. "Gràcies a la seva ajuda hem tingut accés a molta informació de locals i espais on finalment hem pogut instal·lar les nostres oficines centrals i tota la part de taller i de l'operativa", apunta el director general de B2C, Oriol Marimón-Clos. Per facilitar la implantació, a més, l’empresa ha rebut suport per treballar la licitació i accés a nous contactes.

T’agradaria expandir la teva empresa a un nou país? Descobreix el Servei d’exportació i expansió internacional d’ACCIÓ, una oportunitat per rebre tot el suport necessari per fer realitat els teus projectes internacionals.