ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Irlanda

La destinació per a les inversions tecnològiques a Europa

Oportunitats de negoci a Irlanda i a l'Europa occidental

Construcció sostenible i infraestructures

Irlanda

Construcció sostenible i infraestructures


Projecte Irlanda 2040

El projecte Irlanda 2040 és un paquet de mesures destinat a actualitzar les infraestructures del país tenint en compte un augment de la població del 20 %, fins a 6 milions d'habitants.

Desplegar més opcions de Projecte Irlanda 2040

Els transport, l'habitatge i l'aigua seran grans protagonistes de les inversions que es preveuen en els propers anys, sense descartar altres plans en l'educació o l’àmbit sanitari. Es preveu que la inversió fins al 2040 sigui de prop de 116.000 milions d’euros. Prop d'un 25 % de la inversió es concentra a la capital, Dublín, que ja ens els últims anys ha experimentat un impressionant boom en l’àmbit de la construcció, si bé les oportunitats seran presents arreu de la República.

Amagar més opcions de Projecte Irlanda 2040
Indústria farmacèutica

Irlanda

Indústria farmacèutica


La indústria farmacèutica: sector clau a Irlanda

Irlanda compta amb la presència de grans multinacionals i empreses locals que conformen uns dels sectors farmacèutics i biotecnològics més vibrants d’Europa, amb un valor exportador de 150.000 i 22.000 milions d’euros respectivament.

Desplegar més opcions de La indústria farmacèutica: sector clau a Irlanda

L'atenció sanitària pública és proporcionada pel Servei de Salut d’Irlanda (HSE), tot i que els proveïdors sanitaris privats també tenen una alta presència. Existeixen oportunitats en l’àmbit dels equipaments i els dispositius. També en l’àmbit de la salut digital, el sistema de salut pretén millorar processos i treballar amb un major nombre de pimes. Tanmateix, no es pot deixar de banda el sector dels centres assistencials per a gent gran, també d’àmbit privat, que poden ser un primer pas d’entrada al mercat.

Amagar més opcions de La indústria farmacèutica: sector clau a Irlanda
Maquinària i béns d'equip

Irlanda

Maquinària i béns d'equip


Maquinària i béns d'equip a Irlanda

Amb un sector manufacturer que representa prop d'un 30 % del PIB, Irlanda és una economia activa en diferents àmbits manufacturers, des del farmacèutic o el de l'electrònica, fins a la producció d’aliments, els embalatges o la construcció.

Desplegar més opcions de Maquinària i béns d'equip a Irlanda

Les oportunitats comercials a Irlanda solen ser menys explorades a causa de la petita mida del mercat. Tot i això, Irlanda és un país amb una activitat manufacturera oberta a escoltar propostes, i les traves que suposa el Brèxit per les importacions del seu principal soci comercial, el Regne Unit, poden suposar una oportunitat per a la cerca de nous proveïdors.

Amagar més opcions de Maquinària i béns d'equip a Irlanda
Salut i serveis sanitaris

França

Salut i serveis sanitaris


Salut digital i tecnologies mèdiques

En el marc del pla d'inversió pública per la competitivitat France 2030, es mobilitzen 7.500 milions d'euros per al sector sanitari, dels quals 400 milions per a donar suport a les empreses de dispositius mèdics de França.

Desplegar més opcions de Salut digital i tecnologies mèdiques

L'objectiu és invertir massivament en el desenvolupament de tecnologies de dispositius estratègics com ara els robots quirúrgics, facilitar l'accés dels establiments sanitaris a dispositius mèdics innovadors, donar suport a projectes d'industrialització i reduir el temps de llançament al mercat.

Amagar més opcions de Salut digital i tecnologies mèdiques

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?