ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Brownie, exportant la moda catalana a França

Casos d'empresa   Juan Morera Ortega, director de Brownie

La marca de roba femenina Brownie ha rebut el suport d’ACCIÓ per expandir-se al mercat francès i ja compta amb 11 punts de venda repartits a tot el país. No et perdis la seva experiència!

14/11/2022

"Ja teníem presència a la Península Ibèrica i per nosaltres el següent salt a nivell operatiu era França. A més, a les nostres botigues de Barcelona ja teníem molta clienta francesa", explica Juan Morera Ortega, director de la marca de roba femenina Brownie. El 2021 l’empresa va aterrar a França de la mà dels grans magatzems Printemps i actualment ja disposa d’11 punts de venda al país.

Per fer aquest salt, Brownie va rebre el suport d’ACCIÓ a través de l’Oficina Exterior a París. "Ens van ajudar a establir les primeres relacions amb Printemps i tot el seguiment del primer pla estratègic amb ells", apunta. A més de França i Espanya, l’empresa ja té presència internacional a Portugal, Andorra, Bèlgia, Mèxic i Xile.

T’agradaria expandir la teva empresa a un nou país? Descobreix el Servei d’exportació i expansió internacional d’ACCIÓ, una oportunitat per rebre tot el suport necessari per fer realitat els teus projectes internacionals.  

Serveis relacionats

Servei d'exportació i expansió internacional

Aprofita les Oficines Exteriors d’ACCIÓ per portar la teva empresa a tot el món

Pàgines relacionades