ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Un centre neuràlgic al sud d'Europa

Oportunitats de negoci vinculades al sector de la construcció sostenible i les infraestructures

Hondures

Hondures

Construcció sostenible i infraestructures


Hondures invertirà 1.700 milions de dòlars en infraestructures

El pla de desenvolupament d'infraestructures i obra pública inclou projectes d’infraestructures viàries, aeroportuàries i logístiques, productives i socials: Invest-Hondures assignarà 1.700 milions d'USD en els propers anys.

Desplegar més opcions de Hondures invertirà 1.700 milions de dòlars en infraestructures

Hondures ha de reconstruir infraestructura viaria, instal·lacions portuàries i aeroportuàries en mesura degut a l'impacte dels huracans ETA i IOTA. Nous projectes en fase de licitar-se són, entre d'altres, la construcció del port d'Amalpa (en el marc del Plan Maestro de Desarrollo del Golfo de Fonseca) i les noves concessions per mantenir i operar els aeroports de San Pedro Sula, La Ceiba i Roatán.

Amagar més opcions de Hondures invertirà 1.700 milions de dòlars en infraestructures
Brasil

Brasil

Construcció sostenible i infraestructures


Inversió continuada en infraestructures

Si bé el nou govern ha d'acabar de definir les línies generals del programa, s'espera que continuï l'entrada de capitals per a infraestructures. També continuaran les oportunitats de negoci per a empreses petites i mitjanes que, tot i no tenir l'escala suficient per participar en processos de licitació pública, es podran beneficiar de subcontractes per a obres d'expansió i millora d'infraestructures com ports, aeroports, carreteres, autopistes i ferroviàries, entre d'altres.

Amagar més opcions de Inversió continuada en infraestructures
Kuwait

Kuwait

Construcció sostenible i infraestructures


Construint el futur de Kuwait

La infraestructura ha sorgit com una prioritat vital en la Visió 2035 de Kuwait i està augmentant la demanda d'avanços en la infraestructura nacional.

Desplegar més opcions de Construint el futur de Kuwait

Kuwait té grans plans d'infraestructures amb un valor estimat de 27.600 milions de dòlars en la fase de licitació, la qual cosa està establint un to d'optimisme per al sector.
Arran de l'objectiu de Kuwait d'aconseguir emissions de gasos d'efecte d'hivernacle net-zero per al 2060, ens trobem que les companyies de petroli i de gas i les organitzacions de serveis financers estan impulsant la iniciativa i són les primeres en reduir les seves emissions. Hi ha oportunitats per enginyeries relacionades amb els sectors de l'energia, l'aigua i la gestió de residus.

Amagar més opcions de Construint el futur de Kuwait
França

França

Construcció sostenible i infraestructures


Construcció sostenible i renovació energètica dels edificis

La renovació energètica (habitatges privats i edificis públics) és un dels sectors prioritaris del pla per a la competitivitat del Govern francès així com la reducció de les emissions de CO2 de la indústria de la construcció al país.

Desplegar més opcions de Construcció sostenible i renovació energètica dels edificis

Millorar el rendiment energètic dels edificis és una prioritat nacional. A França, el sector de la construcció residencial i terciari és responsable del 18 % de les emissions de gasos d'efecte hivernacle i representa més del 40 % del consum energètic. Amb més de 22 milions d'habitatges per reformar, la renovació energètica és una palanca imprescindible per a tots els actors del sector que han d'integrar tecnologies i materials més eficients energèticament. Això suposa oportunitats per a les empreses proveïdores de materials i solucions per a la renovació energètica dels edificis així com per reduir les emissions de CO2 en els processos de fabricació.

Amagar més opcions de Construcció sostenible i renovació energètica dels edificis

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

El sector de la construcció sostenible i les infraestructures: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial