ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Alemanya, un mercat de prestigi per a les empreses catalanes

Idees d'experts   Alberto Martín Torras, director de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions d'ACCIÓ a Berlín i Stuttgart

T'agradaria fer negoci a Alemanya, Àustria o Suïssa? El director de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya al país germànic, Alberto Martín Torras, ens dona algunes claus i motius per expandir-hi l'empresa.

Fer negocis a Alemanya és una finestra d’oportunitats. Es tracta d’un mercat consolidat, amb bones perspectives de creixement i amb una base potencial de 85 milions de clients d’un poder adquisitiu força alt. “Tenir-hi presència permanent genera confiança en els clients i és un segell de qualitat”, apunta Alberto Martín Torras, director de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya a Berlín i Stuttgart.

Alemanya és un mercat molt interessant per a les empreses catalanes i amb bones oportunitats de negoci en sectors com l’automoció, els productes farmacèutics o els plàstics, entre d’altres. De fet, el país és el segon mercat més important per a les empreses catalanes, per darrera de França. El 2020 més de 4.000 empreses van exportar-hi el seus productes, de les quals 2.795 ja ho fan de forma regular.

T’agradaria fer-hi negoci? Estàs considerant expandir-te a Alemanya, Àustria o Suïssa? Si busques nous canals de comercialització o suport en la implantació, ja pots contactar amb l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Berlín.