ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L'empresa de videojocs asiàtica IGG fa una donació de 250.000 mascaretes a l'Hospital Clínic

L'enviament s'ha fet amb l'assessorament del Departament d'Empresa i Coneixement a través d'ACCIÓ i mitjançant un avió contractat per l'empresa catalana Mango

11/04/2020 03:00
Material sanitari
  • ACCIÓ també ha donat suport a la donació de 8.000 guants mèdics a Catalunya per part de l’empresa xinesa China Certification & Inspection i a la de 10.400 mascaretes de l'Associació de Catalans a Hong Kong.

L’empresa de videojocs IGG, amb seu a Singapur, ha fet una donació de 250.000 mascaretes a l’Hospital Clínic de Barcelona en el marc de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19. L’enviament de les 250.000 mascaretes s’ha fet des de la Xina a través d’un avió contractat per l’empresa catalana Mango i amb l’assessorament d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa-.

Especialitzada en el desenvolupament de videojocs per a telèfons mòbils, IGG va obrir l’any 2019 a Barcelona la seva seu per a tot Europa. El passat gener IGG va obrir un fons de donacions per donar suport a hospitals locals i departaments de salut començant per diferents províncies de Xina.

Paral·lelament, ACCIÓ també ha donat suport a la donació de 8.000 guants mèdics a l’Institut Català de la Salut (ICS) per part de l’empresa xinesa China Certification & Inspection (CCIC EUROPE-TESTING S.L.). CCIC va obrir un laboratori a l’Hospitalet de Llobregat l’any 2015 per oferir serveis de certificació i proves per a productes industrials i components d’automoció exportats a la Xina. També s’ha donat suport a l'Associació de Catalans a Hong Kong, que fa fet una donació a l’ICS de 10.400 mascaretes quirúrgiques i tipus FFP2. Fundada l'any 1996, l'associació està formada per un centenar de catalans que actualment resideixen a Hong Kong.

ACCIÓ ha donat suport a les donacions d'IGG, de China Certification & Inspection i de l'Associació de Catalans a Hong Kong