ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Felip Puig es reuneix amb els empresaris de l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès

Felip Puig, ha participat avui en un dinar de treball amb empresaris del Vallès que s’ha celebrat amb motiu de l’Assemblea General de l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès, AIBV.

01/07/2015 03:15
Nota de premsa d’ACCIÓ

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha participat avui en un dinar de treball amb empresaris del Vallès que s’ha celebrat amb motiu de l’Assemblea General de l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès, AIBV.

Davant els empresaris, el conseller ha certificat que “la situació econòmica ha començat a canviar” respecte a la dels darrers anys, i tot i que no és “una recuperació homogènia a tot el territori ni en tots els sectors, el nivell d’atur, d’exportacions o de consum ciutadà, entre d’altres, demostren que està evolucionant relativament bé”. A més, Felip Puig ha afegit que “estem notant que l’empresa catalana, mantenint la seu de Catalunya, està anant cada vegada més a produir a fora” i això consolida l’economia de Catalunya com una de les més fortes del sud d’Europa.

Agrupació d’Industrials del Baix Vallès

L’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès es va crear el 1974 i comprèn més de 120 empreses associades principalment de les poblacions de Mollet, Martorelles, Sant Fost, Parets, Montmeló i Montornès. A més, l’AIBV agrupa un potencial de més de 14.000 treballadors i una facturació de prop dels 2.200 milions d’euros.

Felip Puig es reuneix amb els empresaris de l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès