ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Felip Puig clou la presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2014

El document assenyala que l’any 2014 l’economia catalana ha presentat la millor evolució des de l’inici de la crisi, i sobretot destaca per ser el primer any des del 2007 en què el creixement de l’activitat ha anat acompanyat de creació d’ocupació

10/07/2015 03:15
Nota de premsa d’ACCIÓ

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha participat avui en la presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2014, elaborada per la Cambra de Comerç de Barcelona. El document assenyala que l’any 2014 l’economia catalana ha presentat la millor evolució des de l’inici de la crisi, i sobretot destaca per ser el primer any des del 2007 en què el creixement de l’activitat ha anat acompanyat de creació d’ocupació.

Puig ha destacat “el lideratge i tracció de l’economia catalana en relació a l’espanyola”, i ha afegit que “avui Catalunya és la desena potència exportadora d’Europa”. La internacionalització, ha dit, “continua sent clau per a les empreses catalanes, que ja compten amb més de 3.000 filials a 130 països del món”. Puig ha recordat que la xarxa d’Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions de Catalunya es veurà ampliada fins al 2016 amb obertures a Panamà, Belgrad, San Francisco i Lima, entre d’altres.

Felip Puig clou la presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2014