ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La Generalitat participa en la inauguració de la mostra deTour en el marc de la Business of Design Week a Hong Kong

La consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, hi ha assistit juntament amb el secretari de comerç i desenvolupament econòmic de Hong Kong, Gregory So.

Imatge per defecte

·     La consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, hi ha assistit juntament amb el secretari de comerç i desenvolupament econòmic de Hong Kong, Gregory So.
 
·     Barcelona és la primera ciutat del món convidada a participar a la fira Business of Design Week, la més destacada en l’àmbit del disseny a Àsia. 
 
·     Catalunya serà present a la mostra a través d’una delegació institucional i empresarial formada per 20 empreses catalanes del sector del disseny.


La Generalitat de Catalunya ha participat aquest divendres a Hong Kong en la inauguració de la mostra deTour, que se celebra en el marc de la Business of Design Week fins el 5 de desembre. Barcelona ha estat escollida com la primera ciutat del món convidada a participar en aquest esdeveniment internacional centrat en el disseny i la innovació, el més important d’Àsia. deTour és un dels esdeveniments paral·lels a la Business Design Week que impulsa el talent jove i els dissenyadors emergents.
 
A l’obertura hi han assistit la consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, i el secretari de comerç i desenvolupament econòmic de Hong Kong, Gregory So. Betriu ha destacat que la fira Business of Design Week “representa una porta d’entrada al continent asiàtic per a les empreses de l’àmbit del disseny i les tecnologies”. Ha afegit que “la presència d’empreses catalanes i el suport que Catalunya i la ciutat de Barcelona donen a aquest esdeveniment són bona mostra de la importància de Hong Kong per Catalunya”.
 
La Generalitat de Catalunya serà present a la Business of Design Week a través d’una delegació institucional encapçalada pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i de la presència de 20 empreses catalanes del sector del disseny en un estand conjunt amb l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Ramon Llull, Barcelona centre de Disseny (BCD) i Foment de les Arts i el Disseny (FAD).
 
La Business of Design Week se celebra anualment des de l’any 2002 a Hong Kong. Cada edició reuneix un promig de 100.000 participants, 100 ponents internacionals i 200 representants dels mitjans de comunicació.


La Generalitat participa en la inauguració de la mostra deTour en el marc de la Business of Design Week a Hong Kong