ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La startup catalana Superprota preveu triplicar les vendes aquest any amb l'ampliació de la seva gamma de llibres infantils

La startup catalana Superprota preveu triplicar les vendes aquest any amb l'ampliació de la seva gamma de llibres infantils

03/04/2016 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • L’empresa catalana especialitzada en la venda de contes infantils personalitzats online preveu assolir una facturació de 250.000€ al 2016 amb la presentació de dos nous llibres.
  • Superprota és una de les startups que participa al programa Empenta, organitzat per ACCIÓ, Catalunya Emprèn i ESADECREAPOLIS.
  • Amb menys de mig any de creació, el portal web ha assolit unes vendes que superen els 4.000 contes i ja compta amb més de 3.500 clients.

La plataforma online de contes infantils Superprota preveu triplicar les vendes en un any assolint una facturació de 250.000€ al 2016. L’empresa catalana especialitzada en la comercialització de contes infantils personalitzats online ha ampliat la seva gamma de productes amb dos nous llibres coincidint amb Sant Jordi.

Superprota és una de les 20 startups seleccionades per a la V edició del programa Empenta, organitzat per ACCIÓ, Catalunya Emprèn i ESADECREAPOLIS.

El programa Empenta ens ha donat accés a mentors que serien inaccessibles per a emprenedors com nosaltres. A més, ens ha permès estalviar errors i diners i ens ha proporcionat una xarxa de networking amb gent que està també en fases inicials com nosaltres“, explica Jaume Homs, CEO de Superprota.

Amb menys de mig any de creació, la startup catalana ha registrat un EBITDA positiu i ha aconseguit posicionar-se en la comercialització de llibres personalitzats online amb unes vendes que superen els 4.000 contes i amb més de 3.500 clients.

El portal web permet als usuaris crear un llibre totalment personalitzat per a nens de 0 a 9 anys en menys de 30 segons. Homs explica que “la nostra missió és oferir als nens un producte divertit i educatiu que els convidi a llegir. Ells mateixos són els protagonistes de les seves pròpies aventures, i això és una forma molt efectiva perquè els nens aprenguin i es fomenti el seu hàbit lector”.

Coincidint amb Sant Jordi, l’empresa presenta dos nous llibres que estan disponibles a la plataforma online i es poden reservar fins el pròxim 12 d’abril, per poder rebre’ls abans del 23 d’abril. Amb seu a Barcelona, Superprota ha estat guardonada recentment com a millor startup d’e-commerce pels premis eAwardsBCN.

ACCIÓ és l’agència pública per a la competitivitat de l’empresa catalana de la Generalitat de Catalunya. Impulsa la millora del teixit empresarial català a través del binomi internacionalització-innovació, posant a disposició de l’empresa 36 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya que donen cobertura a més de 90 mercats. A més, assessora les empreses catalanes perquè aconsegueixin finançament, les ajuda a créixer mitjançant programes de capacitació i les orienta en matèria de clústers. També és responsable, a través de l’àrea Catalonia Trade & Investment, d’atreure inversions estrangeres a Catalunya.

La startup catalana Superprota preveu triplicar les vendes aquest any amb l'ampliació de la seva gamma de llibres infantils