ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

11 cellers catalans presenten demà a Frankfurt els seus vins i caves a un centenar de professionals alemanys

11 cellers catalans presenten demà a Frankfurt els seus vins i caves a un centenar de professionals alemanys

17/04/2016 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • Importadors, distribuïdors, sommeliers i restauradors alemanys participaran en un tast de vins dels cellers catalans al reconegut restaurant Depot 1899 de Frankfurt en el marc del programa Weine aus Katalonien d’ACCIÓ.
  • En els darrers tastos del programa a Hamburg i Berlín, el 40% dels cellers participants han tancat acords comercials amb professionals d’Alemanya, el tercer principal importador de vi del món i el quart país que en consumeix més.
  • Els cellers que participen a l’acte, empreses de mida petita i mitjana, són: Roig Parals, Can Descregut, Joan Sardà, Vega Aixalà, Mas Romeu, Mas Llunes, Vinya Els Vilars, Més Que Paraules, Molí Parellada, Huguet de Can Feixes i Bregolat.

11 cellers catalans presentaran demà a Frankfurt els seus vins i caves a un centenar de professionals alemanys del sector vinícola en el marc del programa Weine aus Katalonien d’ACCIÓ. En un acte al reconegut restaurant Depot 1899 de Frankfurt, importadors, distribuïdors, sommeliers i restauradors alemanys coneixeran de primera mà els vins i caves dels cellers catalans a través de tastos, degustacions i entrevistes amb els participants.

A l’acte de demà, organitzat en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme, hi participaran els cellers Roig Parals, Can Descregut, Joan Sardà, Vega Aixalà, Mas Romeu, Mas Llunes, Vinya Els Vilars, Més Que Paraules, Molí Parellada, Huguet de Can Feixes i Bregolat.

Es tracta del quart esdeveniment del programa Weine aus Katalonien d’ACCIÓ, que impulsa la comercialització dels vins i caves catalans a Alemanya a través d’assessorament i accions de promoció. En els tres tastos anteriors, celebrats a Hamburg i Berlín, el 40% dels cellers participants han tancat acords comercials i s’han contactat més de 1.500 professionals alemanys del sector, un 60% dels quals són importadors o distribuïdors i un 40% punts de venda. Així, en total, s’han promocionat 60 vins catalans de 15 cellers que representen 8 denominacions d’origen.

Alemanya és el tercer país importador de vins del món, per darrera dels Estats Units i el Regne Unit, i és el quart mercat mundial que consumeix més vi i el primer pel que fa als escumosos. De fet, el país ha registrat un creixement estable en el consum els darrers 15 anys, al contrari d’altres begudes com la cervesa o els espirituosos.

ACCIÓ és l’agència pública per a la competitivitat de l’empresa catalana de la Generalitat de Catalunya. Impulsa la millora del teixit empresarial català a través del binomi internacionalització-innovació, posant a disposició de l’empresa 36 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya que donen cobertura a més de 90 mercats. A més, assessora les empreses catalanes perquè aconsegueixin finançament, les ajuda a créixer mitjançant programes de capacitació i les orienta en matèria de clústers. També és responsable, a través de l’àrea Catalonia Trade & Investment, d’atreure inversions estrangeres a Catalunya.

11 cellers catalans presenten demà a Frankfurt els seus vins i caves a un centenar de professionals alemanys