ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Dilluns comença la XXIII Setmana de la Internacionalització amb la participació de 600 empreses catalanes

Els directors de les 36 oficines de Comerç i d’Inversions d’ACCIO al món es desplaçaran a Catalunya per entrevistar-se amb empresaris catalans interessats en iniciar i consolidar els seus processos d’internacionalització

09/06/2016 01:24
Imatge per defecte

•    És l’esdeveniment de referència a Catalunya en el camp de la internacionalització empresarial, que se celebrarà entre el 13 i el 17 de juny a Barcelona.
 
•    Els directors de les 36 oficines de Comerç i d’Inversions d’ACCIO al món es desplaçaran a Catalunya per entrevistar-se amb empresaris catalans interessats en iniciar i consolidar els seus processos d’internacionalització.
 
•    També s’han organitzat seminaris perquè l’empresa catalana conegui de primera mà com vendre a través d’Amazon i les oportunitats de negoci a l’Iran, Cuba i Panamà, els Balcans i l’Àfrica subsahariana. 

 
Dilluns vinent comença la XXIII Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ, l’esdeveniment de referència a Catalunya en aquest àmbit i que comptarà amb la participació de 600 empreses catalanes. Entre el 13 i el 17 de juny, els directors de les 36 oficines de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món es desplaçaran a Barcelona per reunir-se amb empreses catalanes interessades en impulsar els seus projectes d’internacionalització i assessorar-los de manera personalitzada perquè coneguin les millors estratègies per incrementar les seves vendes i identificar noves oportunitats sectorials de negoci a l’estranger.
 
Els directors de les oficines participaran en seminaris temàtics a la seu d’ACCIÓ  –Passeig de Gràcia, 129- per explicar les oportunitats de negoci als Balcans (14 de juny a les 08:45h), a Panamà i Cuba (14 de juny a les 12:00h), l’Iran (15 de juny a les 09:15h) i l’Àfrica subsahariana (16 de juny a les 09:15h). Com a novetat, també se celebrarà un seminari específic dedicat a les noves vies de negoci que s’obren amb l’anomenat e-commerce coneixent les oportunitats que presenta Amazon (13 de juny a les 12:00h) a les empreses catalanes.
 
Els mitjans interessats poden entrevistar els directors de les 36 oficines de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món i amb empreses que estiguin presents en els seus mercats es poden posar en contacte amb premsa.accio@gencat.cat. Les agendes són limitades i es respectarà l’ordre d’arribada de les peticions.

 

 

Dilluns comença la XXIII Setmana de la Internacionalització amb la participació de 600 empreses catalanes