ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’empresa canadenca Solium obre un centre d’operacions a Barcelona per expandir la seva presència a la regió d’EMEA

Imatge per defecte
•    La directora general d’Indústria, Núria Betriu, ha inaugurat aquest dimecres a la tarda les noves oficines de la companyia al centre de la capital catalana, que han suposat la creació de 24 llocs de treball.

•    Solium, que compta amb 524 treballadors a tot el món, proveeix serveis de software a empreses en l’àmbit de la gestió d’actius, la informació financera i l’assessorament en requisits legals.

•    El projecte d’inversió de l’empresa ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.

Barcelona, 19 d’octubre de 2016.- La directora general d’Indústria, Núria Betriu, ha inaugurat aquest dimecres a la tarda el centre d’operacions que l’empresa canadenca Solium ha obert a Barcelona. Es tracta d’un projecte d’inversió que ha suposat la creació de 24 llocs de treball i que ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.

Solium, que proveeix serveis de software a empreses en l’àmbit de la gestió d’actius, la informació financera i l’assessorament en requisits legals, compta amb 524 treballadors a nivell internacional i té presència a 170 mercats. El nou centre d’operacions de Barcelona se suma a les oficines que la companyia té a Canadà, Estats Units, Austràlia, França i Regne Unit. 

Així, des de Barcelona l’empresa donarà servei a tot el món a través d’un centre d’atenció al client multilingüe i serà una de les oficines responsables de l’expansió de l’empresa a la regió d’EMEA. La directora general d’Indústria i consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, ha celebrat la inversió de Solium a Catalunya i ha assegurat que “projectes com aquest posen de manifest la capacitat de Catalunya per atreure inversió estrangera i talent, projectes que es tradueixen en creació de llocs de treball i riquesa pel país”.

Durant la inauguració, el director general de Solium a la regió d’EMEA, Brian Craig, ha assegurat que “en l'últim any hem vist un fort creixement en nous clients a tota la regió EMEA, en particular a l’Europa Continental, i esperem que l'impuls continuï”. Amb les noves oficines de Barcelona, Craig ha subratllat que "ara podem donar servei amb la majoria dels idiomes europeus nadius, un avantatge competitiu clau que ajudarà a expandir la nostra posició de lideratge a la regió. A més, Barcelona és una ciutat de classe mundial, que atreu el talent de tot el món”. Per tot això, ha destacat que la capital catalana “és un gran lloc per ampliar els nostres serveis”L’empresa canadenca Solium obre un centre d’operacions a Barcelona per expandir la seva presència a la regió d’EMEA