ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La Generalitat acredita 8 nous agents amb el segell TECNIO com a proveïdors catalans de tecnologia

Amb aquestes noves incorporacions, actualment ja sumen 61 les entitats acreditades amb el segell TECNIO

02/11/2016 12:35
Imatge per defecte

•   Amb aquestes noves incorporacions, actualment ja sumen 61 les entitats acreditades amb el segell TECNIO.

•   El segell identifica on es troba la tecnologia més innovadora i quins desenvolupadors poden ajudar les empreses a aplicar-la i augmentar en competitivitat.

•  La convocatòria 2016 per obtenir l’acreditació TECNIO estarà oberta fins el 16 de desembre.
 

Barcelona, 30 d’octubre de 2016.- La Generalitat ha acreditat 8 nous agents amb el segell TECNIO, que permet identificar les organitzacions tecnològiques catalanes més innovadores i que ja compta amb un total de 61 entitats.

Els nous agents són el Centre de Prototips i Solucions Hardware-Software (CEPHIS) de la UAB, el Centre d'Investigació en Metamaterials per a la Innovació en Tecnologies Electrònica i de Comunicacions (CIMITEC) de la UAB, el Centre de Disseny i Optimització de Processos i Materials (DIOPMA) de la UB, el Centre de Tecnologia Ambiental Alimentària i Toxicològica (TECNATOX) de la URV, la Fundació Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), el CTM centre tecnològic, el laboratori d’investigació en compòsits AMADE de la UdG i l’Institut d’Investigacions Biomèdiques Agustí Pi i Sunyer (IDIBAPS).

El segell TECNIO és l’acreditació que atorga la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, per identificar on es troba la tecnologia més innovadora, els desenvolupadors que l’ofereixen i els facilitadors que participen en el procés de transferència de tecnologia i coneixement. Així, les empreses catalanes saben on dirigir-se per les seves necessitats de desenvolupament de nous productes i processos, ja sigui a través de l’adquisició o explotació de patents, la contractació de projectes d’R+D+i o el contacte amb spin-offs.

L’objectiu és facilitar a l’empresa catalana l’accés a socis estratègics que els permetin resoldre els seus reptes tecnològics i, a través d’aquesta transferència tecnològica, augmentar el nombre d’empreses innovadores i convertir Catalunya en una regió líder en innovació a escala europea.

El termini de presentació de les sol·licituds per obtenir l’acreditació d’entitat TECNIO és fins al 30 de novembre de 2018. Aquelles entitats que vulguin disposar de l’acreditació TECNIO per l’any 2016 hauran de presentar la sol·licitud com a màxim fins el 16 de desembre de 2016. 

Més informació dels agents acreditats TECNIO al web http://accio.gencat.cat/tecnio

 La Generalitat acredita 8 nous agents amb el segell TECNIO com a proveïdors catalans de tecnologia