ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’empresa logística catalana Wtransnet consolida la seva expansió a Itàlia i duplica en un any la seva base de clients

Imatge per defecte
•    Amb 150 treballadors, Wtransnet és un punt de trobada digital entre empreses de transport i operadors logístics, relacionant en temps real necessitats de transport de mercaderies amb camions buits o disponibles. 

•    En el primer semestre d’any s’han incrementat el número d’ofertes publicades al portal amb origen o destí Itàlia en un 64%, assolint les 108.881 ofertes de càrregues.

•    Wtransnet -que va obrir una filial el 2015 a Milà i que ha comptat amb el suport de l’oficina d’ACCIÓ a Itàlia per a la seva expansió al país- organitza el proper 11 de novembre a Barcelona una trobada que comptarà amb 1.000 professionals del sector de la logística d’Europa.

Barcelona, 6 de novembre de 2016.- L’empresa catalana Wtransnet -del sector de la logística i amb seu a Terrassa (Vallès Occidental)- ha duplicat en un any la seva base de clients a Itàlia, fet que li ha permès consolidar la seva expansió al país i al sud d’Europa. La companyia, que ha comptat amb el suport de l’oficina d’ACCIÓ a Itàlia per dur a terme aquest procés d’expansió, va obrir una filial a Milà a principis del 2015.

Fundada fa 20 anys i amb 150 treballadors a tot Europa, Wtransnet és un punt de trobada digital entre empreses de transport i operadors logístics. A través d’una borsa, les empreses poden publicar ofertes de càrregues i mercaderies que necessiten transportar, al mateix temps que en temps real professionals autònoms o altres empreses anuncien la disponibilitat de la seva flota de camions. Es tracta d’una plataforma de contractació professional per optimitzar els transports de mercaderies aprofitant, per exemple, que en els trajectes de tornada els camions poden anar buits.

Segons el responsable de vendes de Wtransnet a Itàlia, Niclo Calabrese, des que l’empresa va obrir la filial a Milà s’han incrementat el número d’ofertes amb origen o destí Itàlia en un 64%, assolint les 108.881 ofertes de càrregues en el primer semestre del 2016. Per Calabrese, l’objectiu és “esdevenir la borsa de càrregues més segura i important del país, on la principal idea no sigui només trobar càrregues o vehicles disponibles, sinó ser el punt de trobada on empreses professionals i segures puguin desenvolupar els seus negocis”.

Ara, amb el suport d’ACCIÓ, l’empresa ha iniciat el projecte d’integrar la seva solució a les principals zones d’activitat logística del país, que es concentren al voltant dels ports marítims. ACCIÓ també ha posat en contacte Wtransnet amb els organismes oficials del país i amb les principals associacions de transport italianes.

Precisament, Itàlia és el país convidat de la trobada que organitza el proper 11 de novembre l’empresa catalana a Barcelona. És la setena edició del WConnecta, que reunirà 1.000 professionals del sector de la logística de tot Europa entre operadors logístics, empreses de transport, petites flotes i autònoms.

L’empresa logística catalana Wtransnet consolida la seva expansió a Itàlia i duplica en un any la seva base de clients