ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Korean Air connectarà Seül i Barcelona amb un vol directe per primera vegada a partir del 2017

Es tracta d’un projecte captat i gestionat durant dos anys per l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions de la Generalitat a Seül (ACCIÓ), l’Agència Catalana de Turisme, Aeroports de Catalunya i el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA)

Imatge per defecte

•  Es tracta d’un projecte captat i gestionat durant dos anys per l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions de la Generalitat a Seül (ACCIÓ), l’Agència Catalana de Turisme, Aeroports de Catalunya i el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA).

•  El primer vol operat per l’aerolínia més important de Corea del Sud serà el 28 d’abril del 2017 amb la previsió de fer tres trajectes per setmana.

•  El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha explicat que “hi ha molta població catalana que té interessos econòmics, culturals o de país a Corea del Sud” i que el vol ha de permetre “atreure població d’aquest país i de la regió”.
 

L’aerolínia Korean Air, la més important de Corea del Sud, ha anunciat aquest dimecres que connectarà amb un vol directe, per primera vegada, Seül i Barcelona. La companyia asiàtica ha informat que els vols començaran a partir del 28 d’abril del 2017 amb la previsió d’operar tres trajectes a la setmana. En concret, la companyia coreana operarà dilluns, dimecres i dijous, amb una flota model B777-200 amb capacitat per a 248 passatgers.

Es tracta d’un projecte captat i gestionat durant els darrers dos anys per l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions de la Generalitat a Seül (ACCIÓ), l’Agència Catalana de Turisme, Aeroports de Catalunya i el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA).

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, que precisament encapçala fins divendres una missió institucional i empresarial a Panamà i Cuba, ha assegurat des de la capital panamenya que “és un gran plaer poder anunciar que a partir de l’abril del 2017 hi haurà un vol directe entre Seül i Barcelona: s’ha estat treballant durant dos anys per aconseguir-ho”.

Baiget ha explicat que “hi ha molta població catalana que té interessos econòmics, culturals o de país a Corea del Sud” i que el vol ha de permetre “atreure població d’aquest país i de la regió, molt especialment del Japó, que puguin venir a Catalunya”, ja sigui per “activitat productiva o turisme”. “Volem que sigui una ruta en els dos àmbits, que estigui equilibrada”, ha destacat.

Fundada el 1969, Korean Air compta amb una flota de 158 avions. Actualment opera vols a 129 destinacions de 46 països, i el 2015 va registrar gairebé 25 milions de passatgers. La companyia, de 21.000 treballadors, té el seu hub ubicat a l’Aeroport Internacional d’Incheon, a Seül.

Korean Air connectarà Seül i Barcelona amb un vol directe per primera vegada a partir del 2017