ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La start-up catalana Cangurs de Guàrdia llança el primer servei de cangurs d'urgències a domicili

La start-up catalana Cangurs de Guàrdia llança el primer servei de cangurs d'urgències a domicili

28/11/2016 11:43
Imatge per defecte
•    El servei funciona a través d’una aplicació mòbil amb la qual les famílies poden sol·licitar un cangur i tenir-la a casa en menys de 45 minuts. 

•    Cangurs de Guàrdia ha comptat amb el suport d’ACCIÓ a través del programa Start-up Catalonia.

•    De cara al 2017 preveuen replicar el seu model de negoci a Madrid i al nord d’Europa”.

La start-up catalana Cangurs de Guàrdia ha llençat el primer servei de cangurs d’urgències a domicili en menys de 45 minuts, una nova solució que funciona a partir d’una aplicació mòbil a través de la qual les famílies poden sol·licitar els serveis dels cangurs quan més ho necessitin. L’empresa ha comptat amb el suport d’ACCIÓ a través del programa Start-up Catalonia.

La start-up ha dissenyat un sistema a través del qual les famílies es poden crear el seu perfil i omplir un formulari especificant les seves necessitats. Posteriorment, a través d’una app (disponible a IOS i Android) poden sol·licitar la cangur i donar després la seva opinió del servei. “Volem alleugerir la càrrega d’aquelles famílies quan es lleven un matí i es troben que el seu fill està malalt i ningú les pot ajudar”, explica Ana Casado, CEO de Cangurs de Guàrdia. “Conceptualment ens assimilem al pediatre d’urgències, però en ‘mode cangur”, diu Casado.

Segons la responsable de l’empresa, “les famílies poden veure el perfil de les cangurs, que són persones formades en les noves corrents educatives del Projecte Nova Escola XXI i que aporten un gran valor afegit. Després del servei han de donar la seva opinió, com a sistema de control de qualitat continu”.

Cangurs de Guàrdia preveu arribar a més de 500 famílies l’any que ve, essent el moment de màxima contractació “durant l’època dels refredats i les grips”, segons Casado. De cara al 2017 preveuen assolir una facturació de 50.000€, acabar de consolidar el negoci a Barcelona i replicar aquest nou model a ciutats com Madrid i fer el salt al nord d’Europa.

Les cangurs són seleccionades a través d’un exhaustiu procés de selecció tenint en compte la formació acadèmica, les referències laborals i les diverses entrevistes amb l’equip. “Les nostres cangurs juguen amb els nens, llegeixen contes, canten, fan manualitats... és per això és un servei de qualitat”, explica Casado.

Cangurs de Guàrdia creix de la mà del projecte Llars Amigues, que són llars d’infants que ofereixen confiança a la plataforma i permeten accedir a les famílies fàcilment, a més de dur a terme reunions a la mateixa llar d’infants on s’expliquen els serveis i es resolen dubtes. “Ja tenim una sèrie de llars d’infants amigues de Cangurs de Guàrdia que han comprovat els beneficis del nostre servei i fan arribar als seus clients la confiança que ofereixen les nostres cangurs”, conclou Casado.

La start-up catalana Cangurs de Guàrdia llança el primer servei de cangurs d'urgències a domicili