ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L'empresa australiana Polyglot Group consolida el seu creixement a Catalunya duplicant plantilla i traslladant-se a unes oficines més grans

La consultora de recursos humans, que va establir-se a Barcelona l’any 2013 en unes oficines de 88m2, s’ha traslladat a una nova seu de 210m2 i ha passat de 6 a 12 treballadors

23/01/2017 10:30
Imatge per defecte
  • La consultora de recursos humans, que va establir-se a Barcelona l’any 2013 en unes oficines de 88m2, s’ha traslladat a una nova seu de 210m2 i ha passat de 6 a 12 treballadors.
  • Amb clients com Inditex, Mapfre o Acciona, Polyglot Group dóna servei des de la capital catalana als mercats d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica. 
  • L’empresa ha comptat amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.

L’empresa australiana Polyglot Group, especialitzada en serveis de consultoria de recursos humans, ha creat 6 nous llocs de treball a Barcelona i s’ha traslladat a unes noves oficines més grans a causa del creixement experimentat des que va establir-se a la capital catalana, l’any 2013. En concret, la plantilla de la companyia compta ara amb un equip de 12 professionals, mentre que ha passat d’unes oficines de 88m2 a una nova seu de 210 m2. De fet, amb aquest ritme de creixement, la previsió de la companyia és crear d’entre 8 a 12 nous llocs de treball aquest 2017.

La recerca de les noves oficines ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.

La companyia es dedica a l’assessorament d’empreses en matèria de recursos humans i a aportar solucions als reptes interculturals durant la internacionalització de les empreses, en àmbits com la contractació laboral, les solucions lingüístiques en traducció i interpretació, la formació o la comunicació interna, entre d’altres. L’any passat Polyglot va donar servei a un centenar de clients de diferents sectors i procedències, entre els quals destaquen Inditex, Mapfre, Acciona o General Cable, a banda de petites i mitjanes empreses catalanes.

Segons el director de l’oficina de Polyglot a Barcelona, Jacques Reynaud, “el nostre equip és molt internacional i és per això que factors com la geolocalització, la qualitat de vida de Barcelona i la capacitat de Catalunya per captar talent internacional han suposat la combinació perfecta per donar un bon servei a les regions d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica, però també per connectar les diferents oficines de l’Àsia, el Pacífic i Amèrica”.

L’empresa, amb seu central a Sydney (Austràlia), va néixer l’any 1995 i actualment compta amb 74 treballadors d’arreu del món. A més de Barcelona, l’empresa australiana compta amb oficines a Sydney, Melbourne, Perth, Madrid, París, Ciutat del Cap i San Francisco, i aviat preveu obrir noves oficines a Alemanya, Regne Unit i Països Baixos.

L'empresa australiana Polyglot Group consolida el seu creixement a Catalunya duplicant plantilla i traslladant-se a unes oficines més grans