ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La tecnològica Adaptive crea 16 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura d'una seu per cobrir tot Europa

Imatge per defecte
  • La companyia preveu crear encara nous llocs de treball i tancar aquest 2017 amb un equip de 30 professionals a la capital catalana, la majoria desenvolupadors informàtics.
  • Adaptive, especialitzada en la creació de software innovador per entitats bancàries i plataformes fintech, té la seu central a Londres i oficines a Montreal (Canadà).
  • El projecte de l’empresa britànica ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.

L’empresa tecnològica britànica Adaptive ha obert una seu a Barcelona per donar servei a tot Europa, fet que ha suposat la creació de 16 llocs de treball. La companyia preveu generar encara nous llocs de treball i tancar aquest 2017 amb una equip de 30 professionals, la majoria desenvolupadors informàtics.

Adaptive, que està especialitzada en la creació de software per a entitats bancàries i plataformes fintech, ha comptat per aquest projecte d’inversió a Catalunya amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Segons el responsable de l’oficina de Barcelona, Pierre Prevot, “això ha permès que Adaptive desenvolupi tecnologia puntera des de la seu catalana per a diversos projectes internacionals”.

Per Prevot, “vam escollir obrir les oficines a Barcelona per estar més a prop dels nostres clients europeus”. Prevot assegura que la capital catalana té “molt valor afegit perquè hi ha un microclima favorable a la innovació tecnològica” i subratlla que “Catalunya és una regió molt multicultural i internacional que ens permet aprofitar el talent de tot el món”. “Cal destacar que la oficina d’Adaptive a Barcelona forma part del nucli de capacitat d’entrega de l’empresa, desenvolupant plataformes de distribució de dades en temps real així com també solucions digitals per als seus clients”, explica el responsable de l’oficina de Barcelona.

Adptative es va fundar l’any 2012 a Londres i actualment compta amb un equip de 100 persones a tot el món. Amb seu central a Londres, l’empresa tecnològica també ha obert recentment oficines a Montreal (Canadà).

Segons el Balanç de la inversió estrangera a Catalunya 2011-2016 elaborat per ACCIÓ, entre el gener del 2011 i el juny del 2016 es van materialitzar 52 projectes d’inversió estrangera provinents del Regne Unit, que van suposar una inversió de 920 milions d’euros i la creació de 3.580 llocs de treball. De fet, aquest estudi situa les TIC, i concretament el subsector d’edició de software, com un dels àmbits que presenten més oportunitats de negoci a Catalunya per a empreses estrangeres.


La tecnològica Adaptive crea 16 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura d'una seu per cobrir tot Europa