ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El conseller Baiget inaugura a Barcelona un dels congressos de biotecnologia més importants d’Europa

conseller-bio-europe-spring

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha inaugurat aquest dilluns al matí el congrés BIO-Europe Spring, considerat un dels més importants d’Europa en l’àmbit de la indústria biotecnològica i farmacèutica. Es tracta d’un esdeveniment que ja es va celebrar a Barcelona el 2010 i el 2013 i que en l’última edició va registrar més de 2.000 delegats participants. Enguany se celebra al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona i s’allargarà fins aquest dimecres.

Durant la seva intervenció, el conseller ha destacat que el fet que la BIO-Europe Spring se celebri a Barcelona “és important per Catalunya” ja que és un congrés que “reafirma la posició estratègica de Catalunya i Barcelona com un dels hubs internacionals en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut”. Segons Biocat aquest sector compta a Catalunya amb més de 870 empreses, 12 hospitals i 14 parcs científics i tecnològics.

El congrés, organitzat per EBD Gruop amb la col·laboració d’ACCIÓ i Biocat, comptarà amb la participació de més de 100 empreses i entitats catalanes. De fet, durant l’esdeveniment, un grup d’start-ups catalanes d’aquest sector tindrà l’oportunitat de presentar els seus projectes a inversors, empreses farmacèutiques i líders d’opinió en biotecnologia, així com participar en una competició davant d’un jurat internacional.

El conseller Baiget inaugura a Barcelona un dels congressos de biotecnologia més importants d’Europa