ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

10 cellers catalans s'introdueixen al mercat alemany en un acte de promoció a Colònia davant 60 professionals locals

Es tracta d’un tast de vins organitzat pel programa Catalan Wines Alemanya d’ACCIÓ, que té com a objectiu impulsar l’entrada dels vins i caves catalans al mercat alemany a través d’assessorament i accions de promoció

24/04/2017 11:00
Imatge per defecte
  • Es tracta d’un tast de vins organitzat pel programa Catalan Wines Alemanya d’ACCIÓ, que té com a objectiu impulsar l’entrada dels vins i caves catalans al mercat alemany a través d’assessorament i accions de promoció.
  • Cellers de diferents DO presentaran els seus vins davant importadors, distribuïdors, restauradors i periodistes del sector vitivinícola de Colònia i l’estat federat de Rin del Nord-Westfàlia, en un acte en què també hi assistirà el Tinent d’Alcalde de Colònia, Hans-Werner Bartsch.
  • El programa Catalan Wines Alemanya d’ACCIÓ, vigent des de 2014, suma ja 6 esdeveniments de promoció de cellers catalans a les principals ciutats del país.

10 cellers catalans presentaran demà els seus vins i caves a la ciutat alemanya de Colònia en un acte organitzat en el marc del programa Catalan Wines Alemanya  d’ACCIÓ. L’esdeveniment preveu l’assistència de més de 60 professionals del sector entre comerç majorista i minorista així com restauradors, sommeliers i periodistes.

L’objectiu d’aquesta iniciativa promoguda per les Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions de Catalunya a Berlín i Stuttgart és facilitar l’entrada dels cellers catalans a un dels mercats amb més potencial d’importació per als vins i caves catalans. El programa ofereix consultoria individual i suport en comercialització i estratègia digital als cellers participants.

Es tracta del sisè esdeveniment del programa Catalan Wines Alemanya, el segon d’enguany, després del de febrer a Munic. L’acte tindrà lloc al Rheinloft Cologne, en ple casc antic de la ciutat alemanya. El tast de vins anirà precedit d’una presentació a càrrec de la reconeguda sommelier alemanya Yvonne Heistermann. Els professionals del sector podran degustar 58 referències diferents de vins i caves catalans.

Els cellers participants són Roig Parals (DO Empordà), Heretat Mastinell (DO Penedès), Can Descregut (DO Penedès i DO Cava), Huguet de Can Feixes (DO Penedès i DO Cava), Coma d’en Bonet (DO Terra Alta), Molí Parellada (DO Penedès i DO Cava), Ramon Canals (DO Penedès i DO Cava), Masetplana (DO Empordà), 1+1=3 (DO Penedès i DO Cava) i Castell d’Or (DO Priorat, DO Cava, DO Montsant i DO Conca de Barberà).

Colònia i Barcelona estan agermanades des de l’any 1984. És per això que per a l’organització d’aquest acte comercial, ACCIÓ compta amb el suport de l’Associació per a la Promoció de l’Agermanament entre Colònia i Barcelona. L’Agència Catalana de Turisme donarà a conèixer Catalunya com a destinació de turisme enològic, en un acte que comptarà amb la participació del Tinent d’Alcalde de la ciutat de Colònia, Hans-Werner Bartsch.

Alemanya és el país on Catalunya exporta més vins i caves. A nivell mundial, el país centreeuropeu és el tercer importador de vins, per darrere d’Estats Units i el Regne Unit, i el quart mercat mundial que consumeix més vi, i el primer pel que fa a escumosos. Alemanya ha registrat un creixement estable en el consum els darrers 15 anys, al contrari que altres begudes com la cervesa.


10 cellers catalans s'introdueixen al mercat alemany en un acte de promoció a Colònia davant 60 professionals locals