ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El Govern ratifica l'absorció del centre tecnològic lleidatà Maqcentre per part d'Eurecat

Constituït l’any 2008 i especialitzat en la innovació i R+D en l’àmbit de la maquinària agrícola i els equips industrials, Maqcentre passarà així a formar part d’Eurecat, resultat de la fusió dels centres tecnològics avançats de Catalunya

Imatge per defecte
  • Constituït l’any 2008 i especialitzat en la innovació i R+D en l’àmbit de la maquinària agrícola i els equips industrials, Maqcentre passarà així a formar part d’Eurecat, resultat de la fusió dels centres tecnològics avançats de Catalunya.

El Govern ha acordat aquest matí ratificar l’absorció del centre tecnològic Maqcentre per part d’Eurecat. Constituït l’any 2008 i establert a Lleida, Maqcentre està especialitzat en la innovació i R+D en els àmbits de la maquinària agrícola i els equips industrials, fomentant la transferència tecnològica i l’aplicació de noves tecnologies en aquests sector productius.

Amb aquesta absorció, Eurecat amplia la seva presència territorial, reforça i amplia les seves competències i fa un pas més per consolidar-se com el gran centre tecnològic de referència per al teixit empresarial català i referent en innovació al sud d’Europa. Nascut el 2015, és el resultat de la fusió dels centres tecnològics avançats ASCAMM, Barcelona Digital Centre Tecnològic, Barcelona Media i CETEMMSA. L’any passat l’entitat va absorbir el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS) i va signar un acord de vinculació permanent amb Leitat.

Aquest procés, liderat per ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa- té per objectiu reordenar la xarxa d’agents tecnològics de Catalunya amb la finalitat que esdevinguin entitats amb més massa crítica, fet que els permeti assolir majors cotes d’eficiència, donar millor servei al teixit empresarial català i a la vegada, competir amb èxit internacionalment.

El Govern ratifica l'absorció del centre tecnològic lleidatà Maqcentre per part d'Eurecat