ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

ACCIÓ lidera un projecte europeu per millorar l’accés de les pimes a la contractació pública internacional

El projecte compta amb un pressupost total de més de 330.000 euros, dels quals el 75% està finançat pel programa COSME de la Comissió Europea

12/05/2017 12:32
PPACT2

La Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ – l’agència per a la competitivitat de l’empresa – lidera el projecte europeu Contractació Pública i Licitació Transfronterera (PPACT per les seves sigles en anglès) que té com a objectiu la millora de l’accés de les pimes a les licitacions d’institucions de finançament multilateral i altres administracions públiques estrangeres.

El projecte compta amb un pressupost total de més de 330.000 euros, dels quals el 75% està finançat pel programa COSME de la Comissió Europea. ACCIÓ lidera el projecte, que compta amb la participació de quatre socis més: la Cambra de Comerç i Indústria de la regió París – Illa de França, la Unió Regional de Cambres de Comerç, Indústria, Artesania i Agricultura del Vènet, la Universitat de Bangor i la consultoria irlandesa Consulting Ireland.

Aquest dimecres i dijous han tingut lloc les primeres reunions de treball del projecte a Barcelona. El projecte té una durada de 18 mesos i va dirigit a empreses del sector de les smart cities. D’aquesta manera, la iniciativa preveu accions de capacitació de les empreses a partir de formacions específiques en aquest àmbit, la difusió d’oportunitats de negoci del sector en l’àmbit públic i l’organització d’esdeveniments per acostar les empreses i els compradors públics en el marc de fires internacionals.

This press note is part of the project Public Procurement And Cross-border Tendering (739990) which has received funding from the European Union’s COSME Programme (2014-2020).

ACCIÓ lidera un projecte europeu per millorar l’accés de les pimes a la contractació pública internacional